Antena Meniu Search
x

Video Voucherele de vacanţă, în pericol să dispară. De ce ar putea fi eliminate tichetele de 1.450 de lei

Peste 1 milion de bugetari ar putea rămâne fără vouchere de vacanță! Eliminarea acestor facilități este un scenariu propus de PNL și discutat în coaliția de guvernare pentru a acoperi deficitul bugetar. Dacă nu creștem încasările, am putea pierde 70 de miliarde de euro, bani europeni. 1,5 miliarde de lei cheltuie statul anual pentru acordarea acestor vouchere în valoare de 1.450 de lei.

de Redactia Observator

la 13.07.2023, 20:58

Vezi și

Vouchere de vacanţă 2023. Tichetele au o valoare totală de 1.450 de lei, iar acestea vin ca un bonus pentru angajaţii de la instituţiile statului, inclusiv pentru fidelizarea lor. Pe de altă parte, trebuie precizat că un salariat beneficiază de tichete într-o singură tură, chiar dacă are activitate la mai mulţi angajatori. 

Voucherele de vacanţă ar putea dispărea

Acum, voucherele de vacanţă sunt în pericol să dispară. PNL propune eliminarea acestora, pentru a acoperi deficitul bugetar. Scenariul este discutat în coaliția de guvernare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri economice » Voucherele de vacanţă, în pericol să dispară. De ce ar putea fi eliminate tichetele de 1.450 de lei