Antena Meniu Search
x

Video "Zile gratuite", pe litoral. Programul prin care hotelierii oferă nopţi de cazare şi mese cadou. Preţurile scad şi cu 20%

Preţurile intră la apă pe litoral. În weekend se dă startul programului "Zile gratuite", iar hotelierii vin cu pachete în care includ nopţi de cazare şi mese cadou. Cei care vor să vadă marea pe finalul verii vor plăti cu 20% mai puţin.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 18.08.2023, 21:12

Vezi și

Preţurile încep să scadă cu 10 până la 20% în următoarea perioadă, asta au anunţat managerii agenţiilor de turism, care vor să atragă în continuare turişti pe litoral. Concret, la un resort din Năvodari, pentru 4 nopţi plătite puteţi sta 5, aşadar primiţi o noapte gratis. În oferă intră şi accesul gratuit la SPA, la piscină, la sala de fitness sau la locurile de joacă pentru copii. La un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia, pentru un sejur de minim 5 nopţi, primiţi un cupon de 150 de lei la restaurantul unităţii de cazare.

În Mamaia,în următoarea peiroadă preţurile variază între 290 de lei la un hotel de trei stele şi 350 de lei la un hotel de patru stele. În Eforie Nord, costurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 180 de lei şi ajung până la 480, în funcţie şi de serviciile pe care le oferă fiecare hotel. În staţiunea Neptun-Olimp, între 170 de lei şi 490 de lei. Aşadar, preţurile sunt bune, iar vremea se anunţă perfectă pentru plajă, vor fi în jur de 30 de grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » "Zile gratuite", pe litoral. Programul prin care hotelierii oferă nopţi de cazare şi mese cadou. Preţurile scad şi cu 20%