Antena Meniu Search
x

Concursul de Tinere Talente „Allegria", șansa tinerilor de a-și pune talentul pe scenă

Sunt tineri, creativi şi ambiţioşi, iar cu ajutorul talentului, sunt gata să impresioneze orice juriu. Vorbim despre copiii şi românii talentaţi, care se pregătesc pentru prima rundă a Concursului de Tinere Talente "Allegria", organizat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

de Redactia Observator

la 05.06.2020, 11:20

Vezi și
  • Concursul Allegria va avea o ediţie specială.
  • Concurenţi din afara ţării vor putea participa.

Anul acesta, concursul va avea loc în varianta online, iar spiritul de competiţie a cuprins deja concurenţii.

Concursul de Tinere Talente Allegria îi caută pe cei mai buni dintre ei și le oferă șansa de a urca pe scenă, de a deveni cunoscuți și apreciați, șansa de a transforma un vis în realitate. Startul primei runde "Alegria" va fi dat de Luca Udățeanu, prezentatorul acestui concurs.

Luca Udăţeanu, prezentator concurs Allegria: Concursul Allegria a fost și este o rampă de lansare pentru tinerii care participă. În fiecare săptămână, în fiecare zi de miercuri, va avea loc o nouă etapă, iar câștigătorii fiecărei etape vor ajunge în marea finala din septembrie.

Concursul de Tinere Talente "Allegria" este unul dintre proiectele care își propun să descopere și să promoveze noi talente în rândul copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani.

Fie că vorbim despre muzică, dans, teatru, pictură, matematică sau orice alt talent, concursul le oferă copiilor și tinerilor români, din toate colțurile lumii, șansa de a se face remarcați și de a-și testa propriile aptitudini.

Anul acesta, concursul Allegria va avea o ediție specială, online, unde concurenții vor fi nu doar din România, vor putea participa, vor putea avea o șansă și cei din afara țării. Prestația concurenților va fi evaluată de un juriu de specialitate.

Prestațiile concurenților vor fi evaluate de către un juriu de specialitate, care va fi diferit la fiecare rundă, compus din profesori de muzică, interpreți, compozitori, realizatori radio-TV, actori, coregrafi, dansatori, artiști plastici.

Felicia Filip, preşedinte juriu Allegria: Mă bucur când există o preocupare pentru educarea, creșterea frumoasă a copiilor. Căutând Fundația Dan Voiculescu să descopere, apoi să susțină și să promoveze copiii talentați, tinere talente, fie că este vorba despre muzică, dans, pictură, teatru este un lucru minunat ceea ce fac dumnealor, aplauze și felicitări din partea mea.

Etapa specială a Concursului Național de Tinere Talente "Allegria" este organizată EXCLUSIV ONLINE, în perioada 1 iunie – 1 septembrie 2020. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Educatie » Concursul de Tinere Talente „Allegria", șansa tinerilor de a-și pune talentul pe scenă