Antena Meniu Search
x

Video Cursuri şi tabere de dezvoltare educaţională în limba engleză pentru copii. Noul program îi învaţă pe cei mici despre conservarea naturii şi patrimoniului

Profesorii şi elevii din România au parte de o oportunitate unică! National Geographic Learning lansează, alături de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, noi programe. Vorbim despre cursuri, proiecte, conferinţe şi tabere pentru dezvoltarea educaţională a profesorilor şi elevilor din ţara noastră, care integrează perspectivele ştiinţifice şi culturale la nivel mondial. Reprezentanţii National Geographic Learning, alături de Fischer International, au stabilit, la sediul Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, noile obiective ale programelor ce se vor desfăşura de-a lungul anului 2024. 

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 08:53

Vezi și

Programele și cursurile dezvoltate în colaborare cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României vor oferi profesorilor instrumentele necesare pentru a transforma orele de clasă în experiențe captivante și interactive, cadrele didactice din România avand acces la cele mai performante programe de învățare a limbii engleze.  

Dana Vasilescu: Şi în trecut, această colaborare a fost una benefică atât pentru profesori cât şi pentru elevi. În anul 2024, ne bucurăm că acest parteneriat cu Naţional Geographic al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României continuă. El aduce metode interactive, cursuri suport moderne şi aduce un plus în special copiilor din echipa noastră Super Smart Team, tineri care îşi doresc o altfel de învăţare dar şi experiente noi atât pentru profesorii dar şi elevii din clasele româneşti. 

Tim Pearse, reprezentant Nationat Geographic Learning: Se întâmplă o mulțime de lucruri noi legate de procesul de învățare a studenților, în școli și universități. Bineînțeles, una dintre tendințe este tehnologia. Se folosesc multe platforme noi. Cred că una dintre cele mai importante noutăți este o multitudine de date care sunt folosite în școli care vor urmări progresul cursanților. Și de asemenea este important ca elevii să învețe cu materiale și resurse moderne și relevante. 

Programele îi învaţă pe copii despre diversitatea naturii

Pe acelaşi subiect

Prin intermediul acestor programe și cursuri, elevii vor avea parte de o experiență educațională care să îi inspire să exploreze lumea din jurul lor, să descopere diversitatea și să înțeleagă importanța conservării naturii și a patrimoniului cultural. Mai mult, aceasta colaboarare aduce beneficii semnificative pentru sistemul educațional din România și contribuie la formarea unei generații de tineri pregătiți să facă față provocărilor.

Simon Ferdinand, reprezentant Nationat Geographic: LearningCred că cel mai important lucru este că imediat ce începi să călătorești în jurul lumii realizezi cât de importantă este limba engleză. Pui piciorul în orice aeroport și toate semnele, toate informațiile sunt în engleză și în limba locală. Asta nu înseamnă că e singurul motiv. Dacă poți vorbi engleza la un nivel rezonabil, să zicem nivel B1-B2, te poți apăra în aproape orice situație de care te lovești în jurul lumii.

Noile proiecte, dezvoltate în colaborare cu National Geographic Learning vor fi disponibile pe fundatiadanvoiculescu.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Educatie » Cursuri şi tabere de dezvoltare educaţională în limba engleză pentru copii. Noul program îi învaţă pe cei mici despre conservarea naturii şi patrimoniului