Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elevii de liceu au început înscrierile pentru examenul de Bacalaureat

Încep emoţiile pentru tinerii de clasa a douăsprezecea. S-a dat startul la înscrierile pentru Bacalaureat, iar elevii s-au putut înscrie şi online, dar şi la licee. 

de Mădălina Iacob

la 03.06.2020 , 23:36

  • Perioada de înscriere este 3-10 iunie.
  • Examenele se dau în perioada 22-25 iunie.

Am fost astăzi la o școală din Capitală și am asistat la procesul de înscriere. Să știți că mulți au optat pentru varianta offline, adică să vină la școală să completeze fișele pentru că e destul de complicat în online, spuneau ei. 

Vor să fie siguri că e bine. O cerere de înscriere destul de lungă și alte câteva pentru recunoașterea și echivalarea notelor, acolo unde este cazul. 

Ministerul Educației a publicat și un ghid. 

Vezi și

Perioada de înscriere este 3-10 iunie. 

Bacalaureatul începe pe 22 iunie, cu proba la limba română. Urmează limba maternă, 23 iunie, proba obligatorie a profilului, 24 iunie, și proba la alegere a profilului, pe 25 iunie. 

Cu reguli stricte se vor desfășura examenele. Elevii vor avea obligatoriu masca pe față și o distanță de doi metri între ei.

Mădălina Iacob Like

De la prima transmisiune live, la înâlnirea cu Papa Francisc, funeraliile Reginei Elisabeta a doua, încoronarea regelui Charles şi până la ceremonia luminii sfinte din Ierusalim, meseria de jurnalist mă surprinde şi mă învaţă întotdeauna câte ceva. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Educaţie » Elevii de liceu au început înscrierile pentru examenul de Bacalaureat