Formarea profesorilor pentru noile subiecte de la Evaluarea Națională

De Redactia Observator.
Publicat: 21.01.2021, 18:41.
Actualizat: 21.01.2021, 18:43

Elev care îşi face lecţiile

Elev care îşi face lecţiile

Profesorii care doresc să se specializeze în noua formă de Evaluare Națională, concepută după programa școlară în vigoare, care urmărește și competențele evaluate la testările PISA, sunt invitați să participe la o serie de webinare gratuite, organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, pe platforma Webdidactica.

Webinarele vor fi susținute de experți în predarea și evaluarea axată pe competențe și vor avea loc în perioada 8-26 februarie.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Centrul de Carte Străină Fischer International și Academia de Inovare și Schimbare prin Educație din Republica Moldova, Greco, MGT Educațional, în cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”.

Înscrierile au loc în perioada 20 ianuarie – 4 februarie 2021 și se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro

Cadrele didactice înscrise în program vor primi un certificat de participare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.