Antena Meniu Search
x

Începutul de an şcolar a venit cu emoţii pentru elevii care au păşit pentru prima oară în sala de clasă

Începutul de an şcolar i-a găsit nerăbdători pe elevii care au păşit pentru prima oară pragul unei săli de clasă. Cei mai mulţi dintre ei au fost entuziasmaţi de întâlnirea cu noii colegi şi cu dascălii.

de Redactia Observator

la 09.09.2019, 14:32

Vezi și

Începutul de an şcolar i-a găsit nerăbdători pe elevii care au păşit pentru prima oară pragul unei săli de clasă. Cei mai mulţi dintre ei au fost entuziasmaţi de întâlnirea cu noii colegi şi cu dascălii. Copleşiţi de emoţii au fost însă părinţii care şi-au supravegheat copiii şi au încercat să imortalizeze momentul primei zile de şcoală.

După ce au trecut prin tradiționalul pod de flori, elevii din clasa pregătitoare de la Școala Gimnazială Titu Maiorescu din Iași au păşit nerăbdători, pentru prima dată, într-o sală de clasă, de mână cu părinţii.

Şi-au întâlnit învăţătorii, care i-au aşteptat cu braţele deschise, la fel de entuziaşti. Cei mai emoţionaţi au fost însă părinţii, care şi-au urmărit copiii de pe margine.

La sfârșitul primei zilei de școală a venit și prima răsplată pentru dascălii care îi vor ghida pe copii - florile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Educatie » Începutul de an şcolar a venit cu emoţii pentru elevii care au păşit pentru prima oară în sala de clasă