Antena Meniu Search
x

Video Mii de elevi cer să continue cursurile online, după anunțul privind redeschiderea totală a școlilor în București. ”Sunt profesori care ne amenință cu teste”

Până acum două săptămâni abia aşteptau să îşi vadă colegii, iar acum nu ştiu cum să stea acasă. Aproape 8 mii de elevi doar din Bucureşti cer să continue cursurile online. Sunt obosiţi iar profesorii urmează să îi bombardeze cu teste, îi apără părinţii. Sorin Cîmpeanu îi atenţionează că toate scutirile vor fi verificate.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 18.05.2021, 20:03

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Peste 11.300 de oameni au semnat petiția prin care se cere anularea cursurilor în sălile de clasă în Capitală. 

Elevii caută soluţii pe Internet pentru scutirea de la prima săptămână de școală

Inițiatorul este un elev de liceu. Pe grupurile de Whatsapp, elevii caută deja soluţii pentru scutirea de la prima săptămână de școală.

Pe acelaşi subiect

Cătălina Ifrim, Consiliul elevilor: ”Există o repulsie vizavi de reintoarcerea fizică care din mai multe motive poate fi sau nu justificata. Am putea vorbi și de programul care variaza, elevi care sunt nevoiți să plece cu doua ore înainte, ne-am obisnuit cu online”.

Anuntul oficialilor este însă clar.

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației: ”Elevii care prezinta orice simptome specifice sau cei care prezintă vulnerabilitati medicale sau orice motive întemeiate vor trebui sa aibă asigurat procesul de învățământ în sistem online”.

Alin Stoica, prefectul Capitalei: ”Acolo unde lucrurile sunt diferite din motive de infrastructura sau alte motive sc pot in mod punctual lua decizia de a ramane online daca vor dori si noi vom primi acele cereri”.

Cinci școli din București rămân în sistem online

În Bucureşti, 5 şcoli vor rămâne în sistem online din cauza lucrărilor de renovare, iar alte 38 de clase au activitatea suspendata din cauza infectarilor cu COVID-19. In 534 de localitati din tara, insa, rata de infectare este mai mare de 1 la mia de locuitori, asa ca elevii nu se vor putea intoarce in banci de miercuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Educatie » Mii de elevi cer să continue cursurile online, după anunțul privind redeschiderea totală a școlilor în București. ”Sunt profesori care ne amenință cu teste”