Antena Meniu Search
x

Video Petrecere "de groază" pe Lacul Morii. Vrăjitoarele, drăcuşorii şi prinţesele şi-au dat întâlnire la cel mai mare festival de Halloween din ţară

Nu mai e mult până la Halloween, iar în capitală au început deja un fel de Zile ale Vrăjitoarelor la cel mai mare festival din ţară dedicat sărbătorii înfricoşătoare. Sute de oameni au mers pe Lacul Morii, costumaţi cât mai dramatic şi pregătiţi să creeze cei mai teribili dovleci. Spectacol va fi şi pe cer în această noapte: vom putea admira o eclipsă parţială de Lună. 

de Redactia Observator

la 28.10.2023, 21:04

Vezi și

Fie că s-au costumat în vrăjitoare, drăcuşori, prinţese sau doar şi-au pus măşti înfricoşătoare, sute de copii, adolescenţi şi părinţi s-au lăsat duşi de valul sărbătorii pe Lacul Morii. 

"Am venit să ne distrăm în primul şi-n primul rând. Am venit să ne şi costumăm în ce personaje vrem. E frumos, foarte frumos."

"Am venit pentru că-mi place să văd animatori mulţi şi să mă distrez." 

"Ştiam de eveniment şi am zis să se distreze că le place să sculpteze şi dovlecei, să se picteze şi să se plimbe."

Pe acelaşi subiect

"E primul an în care sărbtoresc Halloween-ul şi mi s-a părut un eveniment frumos." 

Care sunt atracțiile festivalului?

Digul şi insula de pe lac au fost decorate în detaliu. Iar vizitatorii s-au fotografiat cu scheleţii ce li s-au părut ceva mai prietenoşi la lumina zilei. Cea mai mare atracţie a festivalului a fost atelierul de pictat şi sculptat dovleci. 

"Am venit şi noi la festival. Îi ajutăm pe cei mici să decorereze un dovleac şi să ne distrăm."

"Avem acolo colegii care decupează capacul ca să le fie uşor că asta e cea mai dificilă parte. Găsesc markere ca să facă modele, au şi lingură ca să scoată conţinutul din dovlcei şi cuţite cu care să sculpteze." 

Organizatorii au pregătit ateliere de pictură şi de confecţionat măşti, căsuța dulciurilor, dar şi un labirint cu trasee misterioase din 1.000 de baloți din paie. Vor fi şi concerte în această seară, iar mâine,festivalul se încheie cu trupa Cargo şi a lor Zi a Vrăjitoarelor. 

Adrian Perian, reprezentant Primăria Sectorului 6: "Festivalul începe chiar de la Parcul Crângaşi unde avem casa vrăjitoarelor, ca mai apoi, pe întreaga lungime a digului ei să se bucure de diverse momente artistice. Dans, artişti pe picioroange."

În această seară, decorul va fi perfect pentru o veritabilă noapte de Halloween. Va fi eclipsă parţială de Lună, ce poate fi văzută începând cu ora 21:00. În jur de ora 22.00, partea de jos a Lunii va deveni roșie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Educatie » Petrecere "de groază" pe Lacul Morii. Vrăjitoarele, drăcuşorii şi prinţesele şi-au dat întâlnire la cel mai mare festival de Halloween din ţară