Antena Meniu Search
x

Video Profa de mate de pe TikTok, sfaturi pentru elevii care se tem că Evaluarea Națională și Bacalaureatul vor fi amânate

După discuţiile cu reprezentanţii părinţilor şi elevilor, care au avut loc astăzi la Guvern, sindicaliştii din Educaţie au fost chemaţi şi ei la o nouă rundă de negocieri. Se va întâmpla la ora 15, atunci când reprezentanţii profesorilor vor discuta cu liderii coaliţiei de Guvernare, premierul Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu. Dacă vor ajunge la o înţelegere, greva ar putea înceta în orice moment, dacă nu, examenele de final de an vor sta în continuare sub ameninţarea amânărilor. 

de Redactia Observator

la 23.05.2023, 14:28

Vezi și

Profesoara Florentina Pavăl, cunoscută elevilor din toată ţara datorită canalului său de TikTok pe care predă matematică, a vorbit la Observator despre greva dascălilor, dar și despre ce ar trebui să facă elevii în perioada în care școlile sunt închise. 

Vor fi sau nu amânate Evaluarea și Bacalaureatul?

1. Pentru început, ce sfaturi aveţi pentru elevii şi părinţii care se pregătesc pentru Evaluarea Naţională sau Bacalaureat - copii care au trecut şi prin doi an de pandemie şi acum au un nou motiv de emoţii? Din ce ştiţi dumneavoastră, sunt în pericol aceste două examene naţionale?

Florentina Pavăl: Sfatul meu este să ne respectăm reciproc, să înțeleagă că fără respect nu avem evoluție. Ce exemplu am da noi, profesorii, dacă noi învățăm elevii să își ceară drepturile, dar noi nu ni le cerem pe ale noastre? Sfatul meu este să profite de acest timp, să recapituleze materia. Eu nu cred ca se va ajunge la amânarea examenelor de Evaluare și Bacalaureat.

Urmăriți întregul interviu cu Florentina Pavăl în materialul video atașat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Educatie » Profa de mate de pe TikTok, sfaturi pentru elevii care se tem că Evaluarea Națională și Bacalaureatul vor fi amânate