Antena Meniu Search
x

Training cu specialiști de renume mondial, pentru profesorii de limbă engleză din România

Speakeri de renume mondial și traineri consacrați vin în sprijinul profesorilor din România și a specialiștilor în educație, la Conferința Anuală ~National Geographic Learning Day”.

de Redactia Observator

la 15.10.2021, 12:53

Training cu specialiști de renume mondial, pentru profesorii de limbă engleză din România
Training cu specialiști de renume mondial, pentru profesorii de limbă engleză din România

Organizată de Fischer International și Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu prestigioasa editură National Geographic Learning, evenimentul va avea loc online, joi 21 Octombrie 2021, începând cu ora 18:00. Participarea este gratuită.

Printre invitați se numără Katherine Stannett, autoare cu peste douăzeci de ani de experiență în redactarea materialelor de învățare a limbii engleze, care va avea o prezentare despre abordarea holistică a elevului și Liana Fitzgerald, Sefa Departamentului de Engleză de la Liceul Internațional de Informatică din București, care va avea o prezentare despre implementarea învățării bazate pe proiecte, o combinație între Project Based Learning și conceptul de învățare integrată a conținutului și a limbii.

Alături de aceștia, la conferință va fi prezentă și Dr. Imogen Napper, care va avea o prezentare științitică legată de cercetările sale despre deșeurile din plastic și mediul marin, deoarece conceptul NGL susține studiul limbii engleze prin formarea unei atitudini pozitive față de planetă și de mediul înconjurător.

”Păstrând tradiția de a aduce specialiști de top în predarea limbii engleze, conferința din acest an îmbină o abordare complexă a actului didactic punând accent atât pe predarea limbii engleze cât și pe abordarea holistică a elevului, prin crearea unei relații durabile între elev și profesor în care cursanții nu doar învață, ci și deprind și abilități care le cultivă încrederea în sine și o mentalitate pozitivă”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

Detalii și înscrieri pe cartiengleza.ro sau accesând link-ul de mai jos: https://bit.ly/3mKGbxd

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Educatie » Training cu specialiști de renume mondial, pentru profesorii de limbă engleză din România