Antena Meniu Search
x

Foto A murit Moses J. Moseley, actorul din serialul „The Walking Dead”

Este doliu în Cetatea Filmului, după ce actorul Moses J. Moseley a murit la vârsta de 31 de ani. Cadavrul lui Moseley a fost descoperit de autoritățile din Stockbridge, Georgia, săptămâna trecută. 

de Redactia Observator

la 01.02.2022, 14:02

Moses J. Moseley, actorul din serialul „The Walking Dead” a murit la 31 de ani
Moses J. Moseley, actorul din serialul „The Walking Dead” a murit la 31 de ani - Facebook
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Moartea actorului care a jucat în seriale precum „The Walking Dead”, „Watchmen” și „Queen of the South”, a fost confirmată chiar de către agenția care îl reprezenta. Avery Sisters Entertainment a  publicat pe pagina sa oficială de Facebook o postare tribut dedicată lui Moseley.

„Cu inima grea, noi cei de la Avery Sisters Entertainment transmitem cele mai sincere și profunde condoleanțe familiei și prietenilor actorului nostru, Moses J. Moseley. Suntem cu adevărat îndurerați”, se arată în declarația lui Gerra și Demia Avery. „Pentru cei care l-au cunoscut, el a fost cea mai bună, mai dulce și mai generoasă persoană pe care au întâlnit-o vreodată. Ne va fi tare dor de tine! Odihnește-te în Rai!”, au scris aceştia. 

Mai mulţi colegii din serialul „The Walking Dead” au transmis mesaje de condoleanţe pentru familia actorului. 

Moseley s-a născut în Carolina de Sud, dar s-a mutat cu familia sa în Georgia, unde a studiat Dreptul. Acesta declara la începutul carierei că nu şi-a dorit să devină actor, dar că un agent i-a propus să apară într-un film în timp ce se afla la cursuri. Acesta și-a început cariera în modeling și actorie la începutul anilor 2010. 

The Walking Dead: Invazia zombi este un serial de televiziune american post-apocaliptic horror produs de Frank Darabont pe baza seriei omonime de benzi desenate din 2003 The Walking Dead de Robert Kirkman, Tony Moore și Charlie Adlard. Serialul prezintă povestea unui mic grup de supraviețuitori conduși de ajutorul de șerif Rick Grimes. Premiera serialului a avut loc pe 31 octombrie 2010 pe canalul de televiziune prin cablu AMC din Statele Unite.

Familia sa a anunţat dispariţia acestuia încă de săptămâna trecută. Poliţia cercetează acum cauzele exacte ale morţii sale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » A murit Moses J. Moseley, actorul din serialul „The Walking Dead”