Antena Meniu Search
x

Video Louie Anderson, actorul din serialul animat „Viața cu Louie”, a murit la 68 de ani. Suferea de cancer

Cunoscutul comediant Louie Anderson, creatorul desenului animat „Viața cu Louie”, bazat pe copilăria acestuia, a murit pe 21 ianuarie 2022, la vârsta de 68 de ani. Actorul doar ce fusese internat în spital în urma diagnosticării sale cu cancer.

de Redactia Observator

la 21.01.2022, 18:32

Louie Anderson, actorul din serialul animat „Viața cu Louie”, a murit la 68 de ani. Suferea de cancer
Louie Anderson, actorul din serialul animat „Viața cu Louie”, a murit la 68 de ani - Shutterstock

Louie Anderson fuseese spitalizat în Las Vegas, fiind diagnosticat cu o formă de cancer. Zilele trecute, purtătorul său de cuvânt anunțase că primește tratament pentru limfom difuz cu celule B mari. Glenn Schwartz, a confirmat diagnosticul acestuia pe data de 18 ianuarie 2022, pentru NBC.

„Comediantul iconic Louie Anderson este în prezent internat într-un spital din Las Vegas, unde este tratat pentru limfom DLBCL, o formă de cancer. Se odihnește confortabil”, a declarat Schwartz.

Potrivit Daily Mail, vestea vine după ce joi, prietenul său, actorul Pauly Shore a scris pe Twitter că şi-a vizitat în spital bunul prieten, care era înconjurat de familie. 

"Trebuie să fac un anunţ pentru toţi comedianţii. Cu durere în suflet vă anunţ că tocmai am părăsit spitalul din Las Vegas, în care Louie Anderson este internat. Alături de bunul meu prieten se aflau surorile lui, care mi-au îngăduit să îl văd preţ de câteva clipe. Rugaţi-vă pentru el!", a scris actorul. 

Pe acelaşi subiect

Louie Perry Anderson a fost regizor, comediant și actor american de origini scandinave şi se poate lăuda cu peste 40 de ani de carieră. Comediantul și-a făcut debutul în televiziune în anul 1984, în cadrul emisiunii „The Tonight Show” şi a câştigat trei premii Emmy. 

Ulterior, acesta a jucat, în 1988, în pelicula „Coming 2 America”. Continuarea acestui film a fost lansată în martie 2021. Pe lângă talentul său actoricesc, Louie Anderson s-a remarcat și prin greutatea sa în exces.

Serialul „Viața cu Louie” i-a adus celebritatea

Serialul animat „Viața cu Louie” a făcut furori şi în România în anii 2000. Povestea e inspirată chiar din viața reală a lui Louie Anderson. Din păcate, actorul a trăit mai multe drame de-a lungul timpului. Potrivit Wikipedia, Louie Anderson mai avea încă 10 frați. Părinții săi se numeau Ora-Zella Anderson şi Louis William Anderson. Comediantul a fost cel de-al doilea copil al acestora. Louie s-a născut şi a copilărit în Saint Paul, Minnesota.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Louie Anderson, actorul din serialul animat „Viața cu Louie”, a murit la 68 de ani. Suferea de cancer