Antena Meniu Search
x

Video Acuzaţii de ură şi rasism făcute de Harry şi Meghan în documentarul Netflix. Seria controversată, considerată o bombă TV de presa internaţională

Ură, rasism, nedreptate şi un scandal de proporţii în sânul celei mai urmărite familii regale din lume. Cu asta spun că au avut de-a face în ultimii ani Harry şi Meghan, în, probabil, cel mai controversat documentar membrii regalităţii din Marea Britanie. Mai multe surse spun că Regele Charles al III-lea se pregăteşte pentru ce e mai rău, în urma dezvăluirilor din serial. 

de Redactia Observator

la 08.12.2022, 17:52

Vezi și

Primele trei episoade ale serialului au fost intens dezbătute în ziarele şi publicaţiile din America, Australia şi Marea Britanie. O bombă TV, aşa descrie presa internaţională seria controversată.

Netflix a picat din cauza suprasolicitării, după lansarea documentarului

Oameni din întreaga lume s-au plâns Twitter că imediat după lansare, platforma de streaming a picat din cauza suprasolicitării.

Ca parte a acordului de 100 de milioane de dolari cu Netflix, Meghan şi Harry au împărtăşit o serie de fotografii şi clipuri din relaţia lor, deşi până acum ţineau foarte mult la intimitate. Primele 3 episoade conţin o serie de ironii şi acuzaţii la adresa casei regale britanice. Harry vorbeşte despre rasism şi discriminare.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Puteți să-mi spuneți dacă familia regală este o familie rasistă, domnule?

William: Noi nu suntem absolut deloc o familie rasistă.

Regele Charles a evitat să comenteze documentarul

Meghan s-a comparat deseori cu Prinţesa Diana. Ea a povestit despre modul în care amândouă au trecut prin episoade depresive din cauză că ar fi fost marginalizate şi criticate de membrii Casei Regale. Regele Charles al III-lea a evitat să comenteze documentarul Netflix. 

După lansarea serialului, au apărut speculaţii conform cărora Harry şi Meghan ar putea să nu mai fie invitaţi la încoronarea oficială a Regelui Charles al III-lea din 6 mai, anul viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Entertainment » Acuzaţii de ură şi rasism făcute de Harry şi Meghan în documentarul Netflix. Seria controversată, considerată o bombă TV de presa internaţională