Antena Meniu Search
x

Video Prinţul Harry, mesaj emoţionant de Crăciun, costumat în Spiderman. A vorbit şi despre pierderea mamei sale, Diana: "Posibil să ne simţim vinovaţi"

Prințul Harry, duce de Sussex, s-a costumat în Spiderman într-un mesaj video surpriză pentru a încerca să-i consoleze pe copiii îndureraţi ai militarilor căzuţi la datorie. A vorbit inclusiv despre pierderea mamei sale, Lady Diana, care a murit în 1997, pe când Harry avea 12 ani. 

de Redactia Observator

la 04.12.2022, 16:31

Prinţul Harry s-a costumat în Spiderman
Prinţul Harry s-a costumat în Spiderman - Profimedia

Harry, care avea 12 ani când mama sa, Diana, Prinţesa de Wales, a murit în 1997, le-a spus tinerilor: Crăciunul este o perioadă în care ne este dor de cei dragi foarte, foarte mult şi asta este în regulă. Dar, în acelaşi timp, poate fi posibil să ne simţim vinovaţi pentru că ne distrăm fără părinţii noştri. Dar eu sunt aici pentru a vă asigura că părinţii noştri vor întotdeauna să ne distrăm, bine? Aşa că nu vă simţiţi vinovaţi”.

Prinţul Harry, costumat în Spiderman. Mesaj de Crăciun pentru copii

„Aveţi voie să vă simţiţi cel mai bine, mai ales cu această comunitate Scotty's Little Soldiers. Mergeţi acolo, distraţi-vă cât mai bine şi... Crăciun fericit”, a transmis prinţul Harry tinerilor de la Scotty's Little Soldiers, o organizaţie de caritate, relatează The Guardian, conform Mediafax.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Mesajul video al lui Harry a fost difuzat membrilor organizaţiei Scotty's Little Soldiers la petrecerea lor anuală de Crăciun, unde tema a fost despre eroi şi răufăcători. Copiilor li s-a spus că răufăcătorii încearcă să distrugă Crăciunul prin furtul şi blocarea cadourilor lui Moş Crăciun. Ei au fost apoi însărcinaţi să salveze ziua cea mare, îndeplinind provocări pentru a-i învinge pe răufăcători şi a elibera cadourile.

Unul dintre organizatori a declarat că membrii organizaţiei caritabile se pot identifica cu o mulţime de supereroi: Spiderman, Batman şi Superman. Aceştia au spus că toţi tinerii au părinţi eroi şi cred că şi copiii sunt eroi. Tinerii au primit pelerine pe care să le decoreze şi să le poarte la petrecere.

În 2019, Harry s-a costumat în Moş Crăciun pentru a transmite un mesaj video copiilor din cadrul organizaţiei caritabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Prinţul Harry, mesaj emoţionant de Crăciun, costumat în Spiderman. A vorbit şi despre pierderea mamei sale, Diana: "Posibil să ne simţim vinovaţi"