Antena Meniu Search
x

Bărbatul care l-a atacat pe comediantul Dave Chappelle pe scenă a fost arestat. Ce sentință a primit

Bărbatul care l-a atacat pe scenă pe Dave Chappelle, actorul de stand-up comedy din Statele Unite ale Americii la începutul acestui an a fost închis pentru nouă luni.

de Redactia Observator

la 16.12.2022, 11:36

Dave a fost atacat pe scenă, în fața publicului, la Hollywood Bowl din Los Angeles în luna mai, în timp unui eveniment special Netflix. Atacatorul, Isaiah Lee, în vârstă de 24 de ani, purta un cuțit ascuns într-o armă falsă, a spus poliția, potrivit BBC.

Show-ul lui Dave de pe Netflix a fost acuzat de transfobie

Miercuri, 14 decembrie, Isaiah a fost condamnat la 270 de zile după gratii după ce nu a contestat acuzațiile de contravenție.După incident, colegul comediant Chris Rock și actorul și cântărețul Jamie Foxx si-au sărit în ajutor lui Dave. Agresorul a fost transportat la spital cu o fractură la braţ după ce a fost bruscat de bodyguarzi.  

Dave Chappelle a atras mai multe critici asupra lui la sfârșitul anului 2021, când show-ul său de pe Netflix a fost acuzat detransfobie. Aproximativ 100 de persoane au protestat în fața sediului Netflix pentru difuzarea emisiunii, iar un eveniment live la Minneapolis a fost anulat cu câteva ore înainte ca el să urce pe scenă. Într-un interviu acordat New York Post după atac, Isaiah Lee a spus că este bisexual și a fost jignit de comentariile lui Dave despre comunitatea LGBTQ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Entertainment » Bărbatul care l-a atacat pe comediantul Dave Chappelle pe scenă a fost arestat. Ce sentință a primit