Antena Meniu Search
x

Britney Spears a obţinut un ordin de restricţie împotriva fostului soţ, Jason Alexander, după ce a încercat să-i strice nunta

Jason Alexander a încercat să se infiltreze joi la nunta cântăreţei Britney Spears, provocând un moment tensionat în încercarea de a o face pe fosta sa soţie să nu facă pasul cel mare alături de un alt bărbat. În urma momentului, acesta primit un ordin de restricţie şi va trebui să nu se apropie de aceasta la mai puţin de 100 de metri şi de domiciliul ei timp de trei ani, potrivit unui tribunal din SUA.

de Redactia Observator

la 14.06.2022, 15:15

Britney Spears şi Sam Asghari / Jason Alexander
Britney Spears a obţinut un ordin de restricţie împotriva fostului soţ - Profimedia

Jason Alexander a fost acuzat de hărţuire, după ce s-a gândit să-i facă un cadou neaşteptat fostei sale sale partenere, Britney Spears, apărând la nunta acesteia neanunţat şi de altfel...compelt neinvitat.

Ca momentul să nu treacă neobservat, bărbatul s-a filmat în timp ce mergea către eveniment. Bodyguarzii l-au întrebat cine este şi ce căuta acolo, iar el n-a ezitat să le spună că a venit să-i distrugă nunta primei sale soţii: "Numele meu este Jason Alexander. Britney m-a invitat aici. Ea este prima şi singura mea soţie, eu sunt primul ei soţ. Am venit să-i distrug nunta!" A fost imobilizat şi arestat imediat.

Bitney Spears, căsătorită doar 55 de ore cu primul soţ, Jason Alexander

Joi, Jason Alexander, prieten din copilărie cu artista şi fost soţ, pentru scurt timp, fiind căsătoriţi pentru numai 55 de ore în 2004, a încercat să pătrundă în locuinţa lui Britney Spears în timpul pregătirilor de nuntă, laThousand Oaks, în California. Potrivit documentelor judiciare de la tribunalul comitatului Ventura, Jason Alexander, care a apărut prin intermediul platformei Zoom din închisoare, a fost acuzat de hărţuire şi de violare de domiciliu, vandalism şi asalt, relatează news.ro. El a pledat nevinovat şi judecătorul a emis un ordin de restricţie prin care i s-a cerut să nu se apropie de aceasta la mai puţin de 100 de metri. Cauţiunea a fost fixată la 100.000 de dolari şi o audiere a fost programată pentru miercuri. 

Pe acelaşi subiect

Potrivit poliţiei, Jason Alexander a fost căutat şi pentru furt, delapidare şi deţinere de bunuri furate. Avocatul lui Britney Spears, Mathew Rosengart, a declarat reporterilor că este „mulţumit” de modul în care departamentele şerifului din comitatul Ventura au răspuns la această „chestiune gravă”.

Britney Spears a suferit un avort spontan, la o lună după ce a anunţat că e însărcinată

Cuplul a anunţat luna trecută că vedeta a suferit un avort spontan. Cu câteva săptămâni înainte, Britney Spears a scris pe Instagram că aşteaptă un copil. Vestea a venit la cinci luni de când justiţia americană din Los Angeles i-a redat controlul asupra vieţii personale punând capăt tutelei exercitate în special de tatăl ei, Jamie Spears.

Măsura a fost decisă în 2008, din cauza problemelor psihologice ale vedetei, pe care vedeta a considerat-o "abuzivă" şi care a împiedicat-o să renunţe la sterilet în ciuda dorinţei ei de a avea alţi copii. 

Cântăreaţa, devenită celebră în adolescenţă prin melodii precum "Baby One More Time",are deja doi băieţi, Sean şi Jayden, cu fostul ei soţ Kevin Federline

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Britney Spears a obţinut un ordin de restricţie împotriva fostului soţ, Jason Alexander, după ce a încercat să-i strice nunta