Antena Meniu Search
x

Chris Hemsworth a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Robert Downey Jr, pus pe șotii

Chris Hemsworth a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Pe lângă familia sa, actorul a fost însoţit şi de Robert Downey Jr. care a avut grijă să aducă zâmbetul pe buzele celor prezenţi. Chris Hemsworth a devenit cunoscut mai ales pentru apariţia sa în pelicula de succes "Thor". 

de Redactia Observator

la 24.05.2024 , 07:51

actorul chris hemsworth
Chris Hemsworth a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Robert Downey Jr, pus pe șotii - Profimedia Images

Chris Hemsworth l-a avut alături de el în timpul ceremoniei pe Robert Downey Jr. care a avut grijă să aducă un strop de comedie şi pe Hollywood Walk of Fame. Actorul a venit cu o listă în care colegii lui Hemsworth l-au caracterizat în numai trei cuvinte. 

  • Robert Downey Jr., actor: (n.r. Mark) Ruffalo a spus hotărât că este un prieten de la muncă. Scarlett (n.r. Johansson) a spus esenţialul - doamnă sensibilă în rol principal. Căpitanul America l-a numit al doilea cel mai bun Chris. 

Glumele nu s-au terminat aici - Robert Downey Jr. a încercat, mai apoi, să-i "fure" steaua.

Articolul continuă după reclamă

Chris Hemsworth, emoționat că a primit o stea pe Walk of Fame

Pe acelaşi subiect

Văzându-şi propria stea pe Hollywood Walk of Fame, Chris Hemsworth a spus, emoţionat, că este un vis devenit realitate. 

  • Chris Hemsworth, actor: Ca mulţi actori, atunci când mergeam la o audiţie, treceam prin această secţiune a Bulevardului Hollywood şi vedeam panourile publicitare ale unor filme din care îmi doream să fac parte sau ale unor filme care mă inspirau. Vedeam stelele de aici, de pe trotuar şi mă întrebam "Wow, poate într-o bună zi... Cum ar fi dacă? Cum ar fi?"

Unul dintre rolurile care l-au dus pe actor pe culmile celebrităţii a fost cel al lui Thor.  Cel mai recent film în care a jucat este "Furiosa", al cincilea episod din populara sagă post-apocaliptică Mad Max, ce apare la nouă ani după "Drumul furiei", 

Pelicula a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes pe 15 mai şi, începând de astăzi, va putea fi văzută şi în cinematografele din Statele Unite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Entertainment » Chris Hemsworth a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Robert Downey Jr, pus pe șotii