Antena Meniu Search
x

Video Chris Hemsworth, declaraţii în exclusivitate pentru Observator despre noul său film, "Extraction 2". Ce mesaj are actorul pentru fanii din România

Chris Hemsworth, unul dintre cei mai iubiţi actori de filme de acţiune, a acordat un interviu exclusiv pentru Observator. Superstarul australian, care este în turneu de promovare pentru cel mai nou film al său, Operaţiunea de recuperare 2, ne-a dezvăluit cum se pregăteşte pentru rolurile sale. A ţinut să le transmită un mesaj şi fanilor din România, pe care îl vedem împreună chiar acum. 

de Redactia Observator

la 15.06.2023, 20:18

Vezi și

Chris Hemsworth şi-a început cariera de actor, în joacă, în curtea casei părinteşti. 

Chris Hemsworth, actor: Am iubit filmele de acţiune încă din copilărie, mă uitam la filme şi după aceea, eu şi fraţii mei ieşeam afară şi recream acele scene şi secvenţe de luptă.

Şi-a dat seama încă de atunci că asta este ceea ce vrea să facă toată viaţa. 

Chris Hemsworth, actor: Cred că m-am apucat de actorie pentru distracţia şi aventura cu care vine la pachet, pentru complexitatea trăirilor şi pentru locurile în care ştiam că o să poarte, toate mi-au stimulat imaginaţia şi m-au făcut să visez cu ochii deschişi. Şi nu e vorba doar de filme de acţiune, ci actoria, în general.

Pe acelaşi subiect

Chris Hemsworth a devenit celebru în întreaga lume pentru rolul supereroului Thor

Devenit celebru în întreaga lume pentru rolul supereroului Thor, Zeul Tunetului, Chris Hemsworth joacă în Extraction 2 rolul unui fost membru al trupelor speciale ale Australiei. Devenit mercenar, e nevoit să îşi salveze fosta cumnată şi nepoţii din mâinile unui gangster georgian. 

Pentru că a vrut să-şi facă singur cascadoriile, a avut nevoie de pregătire specială. 

Chris Hemsworth, actor: Abia ce încheiasem filmările pentru "Thor: iubire şi tunete" şi aveam mai multă masă musculară decât aş fi preferat, aşa că antrenamentul meu a constat în a reduce acea greutate, mai mult antrenament cardio-vascular, concentrat pe mişcare, eficienţă, flexibilitate, arte marţiale, tehnici care îmi plac foarte mult şi care sunt mai potrivite pentru mine.

Sam Hargrave, regizor Operațiunea de recuperare 2: Chris Hemsworth este un zeu, în adevăratul sens al cuvântului, este Thor, Zeul Tunetului, Tyler Rake este un personaj diferit (de Thor, n.r.), dar omul Chris Hemsworth este extraordinar, aş lucra cu el non-stop. Este foarte talentat şi implicat sută la sută în ceea ce face, în fiecare zi vine la serviciu cu o atitudine pozitivă, dă tot ce are mai bun.

Cea mai grea scenă pe care a jucat-o acum

"Operaţiunea de recuperare 2" este filmul care l-a pus faţă în faţă cu cea mai grea scenă pe care a jucat-o acum, mărturiseşte actorul. Secvenţa durează 21 de minute şi a fost filmată dintr-o singură bucată. 

Chris Hemsworth, actor: Să fiu pe un tren, care gonea cu 80 de kilometri pe oră, iar în faţa trenului, la 6 metri era un elicopter care zbura cu spatele, iar eu de pe tren trebuia să trag în el, a fost captivant şi înfricoşător în acelaşi timp, dar nu cred că ai mai văzut aşa ceva într-un film până acum. Nu am mai văzut. Trebuie să vezi filmul pentru că aş putea să îţi povestesc ore în şir despre fiecare scenă în parte. E greu să aleg o singură scenă. 

Mesaj pentru fanii din România

La finalul interviului pentru Observator, Chris Hemsworth, a cărui soţie are origini româneşti, a avut un mesaj special pentru fanii lui de la noi din ţară. 

Chris Hemsworth, actor: Mulţumesc tuturor celor care mă urmăresc din România! Sper să vă placă acest film, este plin de acţiune, de adrenalină, aveţi ce vedea în acest film. Uitaţi-vă de pe 16 iunie! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Exclusiv Observator » Chris Hemsworth, declaraţii în exclusivitate pentru Observator despre noul său film, "Extraction 2". Ce mesaj are actorul pentru fanii din România