Antena Meniu Search
x

Chris Rock, prima reacţie după palma primită de la Will Smith la gala Oscar: "Încă analizez situaţia"

Chris Rock, care a fost lovit peste faţă de Will Smith, duminică, la gala Oscar, după o glumă despre Jada Pinkett Smith, a vorbit prima dată despre incident miercuri, la un show de stand-up din Boston, potrivit News.ro, care citează Variety.

de Redactia Observator

la 31.03.2022, 09:32

- Profimedia

"Uau, OK!", a exclamat el pe scena de la Wilbur Theater, îmbrăcat într-un costum alb, în faţa celor 1.000 de persoane adunate să-l aplaude. Rock s-a bucurat de ovaţiile în picioare timp de aproape două minute, înainte de a spune: "Lasăţi-mă să fac spectacolul!". 

După câteva momente de aplauze, Chris Rock a vorbit şi despre "elefantul din cameră".

"Cum a fost weekend-ul vostru?", a început el făcând cu ochiul şi stârnind un val de râsete. "Nu am idee despre ce s-a întâmplat, aşa că dacă ai venit să auzi asta, am un întreg show pe care l-am scris înainte de acest weekend. Încă analizez ce s-a întâmplat. Aşa că, la un moment dat voi vorbi despre asta. Şi va fi serios şi amuzant", a spus Rock. 

Un spectator a strigat "F**k Will Smith!" dar Rock a ignorat comentariul şi şi-a început setul de o oră. "O să spun câteva glume", a spus el.

Pe acelaşi subiect

Înainte de ora 19.30, când începea spectacolul, a existat o mică frenezie mediatică care a devenit din ce în ce mai agitată în afara teatrului. Mai mulţi jurnalişti s-au instalat în faţa teatrului, cu două ore înainte de ora show-ului.

„Este o nebunie”, a strigat un spectator în timp ce trecea pe lângă grămezi de camere şi reporteri în aer în jurul orei 18.00.

Biletele pentru spectacolele din cadrul "Ego Death World Tour" de stand-up al umoristului Chris Rock au crescut după incidentul de duminică, potrivit site-ului de bilete TickPick. 

Chris Rock, pălmuit de Will Smith

Incidentul în cauză a avut loc în mijlocul celei de-a 94-a ediţii anuale a Premiilor Academiei, atunci când Rock a prezentat pe scenă categoria cel mai bun lungmetraj documentar. Comediantul a început să vorbească despre celebrităţile din public înainte de a ieşi din scenariu pentru a face o glumă despre soţia lui Smith, Jada Pinkett Smith şi capul ei ras. (Actriţa are alopecie, o afecţiune care duce la căderea părului.)

"Jada, te iubesc: G.I. Jane 2, abia aştept să-l văd", a spus Rock referindu-se la filmul de acţiune din 1997 în care personajul lui Demi Moore are capul ras.

Smith a râs iniţial. Dar după ce s-a întors către Jada Pinkett Smith şi a observat că nu i-a plăcut gluma, a urcat pe scenă pentru a-l plesni pe Rock în faţă. La început, toată lumea - inclusiv Rock - a crezut că este o glumă.

"Oh, uau", a spus Rock în timp ce Smith a coborât de pe scenă. "Uau. Will Smith tocmai m-a lovit". Odată întors pe scaun, Will Smith i-a strigat cu ură: "Nu mai pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită!". Rock a părut vizibil nedumerit pe scenă şi s-a străduit să-şi adune gândurile. "Aceasta a fost, uh, cea mai mare noapte din istoria televiziunii", a spus el.

Will Smith a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor

La scurt timp după acest moment, Will Smith era premiat cu Oscarul pentru cel mai bun actor pentru rolul din „King Richard”. Will Smith a cerut scuze Academiei Americane de Film în discursul de mulţumire, dar nu s-a adresat şi lui Rock. 

Luni, Smith a scris pe Instagram: "Aş dori să-ţi cer scuze în mod public, Chris. Am fost deplasat şi m-am înşelat. Sunt jenat şi acţiunile mele nu arată bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi bunătăţii". 

Academia Americană de Film a lansat o anchetă cu privire la incident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Entertainment » Chris Rock, prima reacţie după palma primită de la Will Smith la gala Oscar: "Încă analizez situaţia"