Antena Meniu Search
x

L-a pălmuit sau nu Will Smith pe Chris Rock? De ce cred unii că momentul a fost regizat

Cea de-a 94-a gală a premiilor Oscar a fost mai discutată, decât urmărită. Will Smith a şocat pe toată lumea, atunci când a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe Chris Rock, care făcuse o glumă considerată deplasată despre soţia lui, Jada. Fanii și telespectatorii s-au împărțit în două tabere: una care îl critică pe Will Smith pentru episodul violent și care chiar cere  Academiei să-i retraga Oscarul și alții care îl susțin pentru că a sărit în apărarea soției sale. Mai există o controversă: nu toată lumea este convinsă că incidentul a fost unul real. Audiențele Galei Oscar au fost în scădere abruptă anul trecut.

de Redactia Observator

la 28.03.2022, 18:14

Vezi și

L-a lovit sau nu Will Smith pe Chris Rock? Unii fani sunt convinși că momentul în care Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock după o glumă despre soția sa, Jada Pinkett Smith, este complet regizat. 

După ce au urmărit înregistrările incidentului devenit viral în slow motion, unii utilizatori ai rețelelor de socializare insistă că cei doi actori au jucat episodul. Unora li se pare că Chris Rock se ferește chiar înainte de a fi lovit, semn că Will Smith nu l-a lovit în realitate. „Chris Rock se strâmbă pentru că ceea ce știe că urmează. Mâna lui (n.r. Will Smith) abia l-a atins.” „Actorii, în special actorii de acțiune precum Will Smith, știu să tragă un pumn sau o palmă. Asta a fost regizată” a comentat un alt utilizator. A altul a scris că: „Will Smith și Chris Rock au reușit faza deceniului...”

„Totuși, a fost fals. Will Smith nu l-ar fi pălmuit așa pe Chris Rock pe bune la televizor. Are prea multă clasă. Dacă te uiți îndeaproape cu încetinitorul, Chris s-a pregătit pentru palmă înainte ca aceasta să vină. Probabil că a fost plătit bine pentru asta”, a comentat o altă persoană

Un alt utilizator a scris: „Toată chestia cu Will Smith mi s-a părut un pic pusă în scenă. Chris Rock aplecat în așteptarea palmei. Will Smith a zâmbit în timp ce se întoarcea la locul său după ce l-a pălmuit. Lovitura în sine nici nu arată că l-a atins cu adevarăt.”

Pe acelaşi subiect

Un alt comentator crede că ”palma a fost reală, dar incidentul pus în scenă. Chris Rock practic nu a avut nicio reacție și a spus imediat că acesta este cel mai tare moment al Oscarurilor”. Alții sunt convinși că palma a fost regizată pentru a genera discuții în social media și a crește audiențele la anul: „Fiasco-ul de la Oscaruri dintre Will Smith și Chris Rock a fost organizat pentru a obține audiențe mai mari anul viitor. Însă nimeni nu s-a uitat anul acesta și nimeni nu o va face nici anul viitor”. 

Între timp, după gală, Will Smith a glumit că l-a pălmuit pe Chris Rock în timp ce petrecea cu familia sa la evenimentul organizat de Vanity Fair după ceremonie. 

Audienţele de la Oscar sunt scădere drastică. În 2021, au fost la jumătate faţă de 2020. Ceremonia de anul trecut a fost urmărită de 9,85 milioane de americani pe postul ABC, adică cu 58% mai mică decât în 2020, atunci când a avut peste 23 de milioane de telespectatori.

O gală anostă a Oscarurilor a luat o turnură neașteptată cu o palmă care nu era în scenariu

Organizatorii Oscarurilor au declarat în mod oficial că palma nu a făcut parte din scenariul galei. Ba mai mult, gluma lui Chris Rock nici măcar nu a fost exersată la repetiții, prin urmare nu a fost aprobată de producători, potrivit Daily Mail.

Gluma care l-a făcut pe Will Smith să reacţioneze violent era legată de tunosarea soţiei sale. Jada Pinkett Smith are capul complet ras, după ce anul trecut a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului.

Chris Rock: Will Smith mi-a dat o palmă zdravănă

Will Smith: Nu mai rosti numele soţiei mele cu gura ta ****

Chris Rock: Wow, prietene!

Will Smith. Da!

Chris Rock: A fost o glumă despre G.I. Jane 2.

Will Smith: Nu mai rosti numele soţiei mele cu gura ta ****

Chris Rock: Aşa o să fac, ok? Asta a fost cea mai mare noapte din istoria televiziunii.

Actorul şi-a cerut scuze mai târziu, când a urcat în lacrimi pe scenă pentru a-şi ridica premiul Oscar. ”Vreau să îmi cer scuze în faţa Academiei, vreau să îmi cer scuze tuturor colegilor mei nominalizaţi. Arta imită viaţa. Arăt exact ca tatăl nebun, exact aşa cum au spus despre Richard Williams. Dar dragostea te va face să faci lucruri nebunești” s-a scuzat Will Smith după ce a primit statueta pentru cel mai bun actor.  

Totuşi, Academia Americană de Film a reacţionat cu un mesaj ferm după finalul ceremoniei şi a transmis că nu acceptă violenţa sub nicio formă. ”Academia nu acceptă violența sub nicio formă. În această seară, suntem încântați să sărbătorim câștigătorii de la cea de-a 94-a gală a premiilor Oscar, care merită acest moment de recunoaștere din partea colegilor lor și a iubitorilor de film din întreaga lume.” 

Momentul a umplut reţelele sociale de reacţii. Mulţi au condamnat gestul lui Will Smith şi au transmis că nu ar mai fi trebuit să primească Oscarul sau au solicitat să-i fie retras. Nici Chris Rock nu a scăpat de critici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » L-a pălmuit sau nu Will Smith pe Chris Rock? De ce cred unii că momentul a fost regizat