Antena Meniu Search
x

Video Concertele anului 2024: de la Coldplay şi Ed Sheeran la Megadeth şi Lara Fabian. Soluţia găsită de fanii care nu au prins bilete în România

România a intrat încet, încet pe lista capitalelor marilor concerte din Europa. Cap de afiş sunt Coldplay şi Ed Sheeran, dar la fel de aşteptaţi sunt Lara Fabian şi Megadeth. Cei care n-au prins bilete la noi nu s-au dat bătuţi: au mers la agenţiile de turism şi au luat pachete pentru concertele din alte oraşe europene. Şi au de unde alege.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 04.01.2024, 21:04

Vezi și

Mădălina Iacob, reporter Observator: Cel mai aşteptat eveniment al anului e de departe concertul Coldplay de pe Arena Naţională. Notaţi în calendar: 12 şi 13 iunie, două concerte consecutive, în premieră în România. Spectacolele fac parte din turneului Music of the Sphere care incepe zilele viitoare in Filipine.

Biletele s-au epuizat cât ai fredona un refren. Pe site-urile de profil se revând la suprapreţ cu sute sau chiar mii de euro. Cei mai înfocaţi fani care nu au prins bilete in România nu s-au lăsat descurajaţi: au căutat la agenţile de turism pachete peste hotare. Ungaria, Roma sau Berlin sunt cele mai căutate destinaţii pentru un concert memorabil. 

De la cât pornesc pachetele peste hotare

Carmen Nicolescu, manager agenţie turism: Aceste pachete sunt preferate de către tineri, oameni pasionati de anumiţi cântăreţi sau anumite formaţii cum sunt şi Metallica sau Andre Rieu, Andreea Bocelli. Pentru Taylor Swift, numărul 1, Rammstein, pleacă de la un preţ de 189 de euro, hotel de trei stele, două nopţi, mic dejun de persoană şi pot să ajungă şi la o mie şi ceva de euro în funcţie de acces. 

Mădălina Iacob, reporter Observator: Fanii lui Ed Sheeran mai au o şansă de a-l asculta în România. Artistul vine pentru a doua oară în ţara noastră pe 24 august. Tot pe Arena Naţională, cu "Turneul Matematicii". Un bilet începe de la 299 de lei şi încă mai sunt locuri. 

Anul începe în forţă chiar din acest weekend

Tot la vară ne vom delecta şi cu festivaluri - Summer Well în Bucureşti şi Untold sau Electric Castle la Cluj.

Mădălina Iacob, reporter Observator: Până atunci, anul începe în forţă chiar din acest weekend. La Sala Palatului, orchestra Lords of the Sound va face spectacol, iar în februarie Nikos Vertis vine din nou la Bucuresti, cu două concerte. Inconfundabila Lara Fabian revine la noi pe 21 aprilie. Luna iunie va fi una rock. Şi va începe cu un concert al vocalistului trupei Iron Maiden. 

2024 va fi anul muzicii în oraşele europene

2024 va fi anul muzicii în oraşele europene. Taylor Swift va susţine nu mai puţin de patru spectacole la Paris, la Londra vom putea merge pentru Pink, iar Madridul ascultă rock cu Metallica. Mai aproape de România, formaţia legendară va concerta la Varşovia. Iar pentru Depeche Mode putem alege să mergem la Budapesta, Praga sau Milano.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Concertele anului 2024: de la Coldplay şi Ed Sheeran la Megadeth şi Lara Fabian. Soluţia găsită de fanii care nu au prins bilete în România