Antena Meniu Search
x

Concertele Coldplay din Bucureşti sunt sold out. Este cea mai rapidă vânzare de bilete din istoria industriei de live din România

După ce marţi s-a creat isterie cu prima rundă de vânzare a biletelor pentru concertul din România al trupei Coldplay, astăzi a fost runda a doua. Din această dimineaţă, de la ora 10, s-au pus în vânzare biletele pentru cele două concerte de anul viitor, însă fanii nu au stat pe gânduri şi le-au epuizat rapid. Platforma oficială de vânzări avertizează, însă, să fiţi atenţi la fraude şi să cumparaţi bilete doar din punctele oficiale anunţate de către organizatori. Altfel, riscaţi să nu puteţi intra la concert şi să vă pierdeţi şi banii.

de Redactia Observator

la 28.07.2023, 21:17

Vezi și

Evenimentele Coldplay programate să aibă loc pe 12 şi 13 iunie 2024, la Arena Naţională din Bucureşti, sunt sold out. "Este cea mai rapidă vânzare de bilete pentru un dublu show de stadion din istoria industriei de live din România, care întrece vânzarea în 24h a concertului Metallica din 2019", a transmis Emagic, organizatorul concertului. 

Concertele Coldplay vor avea loc pe 12 şi 13 iunie pe Arena Naţională

Deja au apărut bilete pe mai multe site-uri din România, care revând tichetele oficiale, la preţuri exorbitante. Pe unele site-uri de specialitate, un tichet costă aproape 1.200 de lei şi urcă până la aproape 30.000 de lei. Concertele vor avea loc pe 12 şi 13 iunie, anul viitor, pe Naţional Arena, în Bucureşti. Show-urile fac parte din turneul "Music of the spheres world tour". 

Coldplay este una dintre cele mai cunoscute formaţii de rock alternativ şi piano rock din lume. A vândut peste 50 de milioane de albume și este cunoscută pentru melodii precum: "Speed of Sound", "Clocks" și "Viva la Vida".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Concertele Coldplay din Bucureşti sunt sold out. Este cea mai rapidă vânzare de bilete din istoria industriei de live din România