Antena Meniu Search
x

Video Festivalul de modă la Cluj, înregistrat din lipsă de spectatori. Model: "În momentul în care este public, orice greşeală se vede şi poate şi aceasta este frumuseţea"

Defilările de modă se mută de pe podium, pe platourile de filmare. Pentru că nu mai puteau organiza un spectacol cu public, organizatorii City Fashion Week, din Cluj-Napoca, au decis să îl înregistreze.

de Redactia Observator

la 30.10.2021, 08:54

Vezi și

Prezentările vor ajunge la cei interesaţi deja filmate şi montate. O soluţie de compromis, spun creatorii de modă, dar măcar se asigură, în acest fel, că modelele nu fac niciun pas greşit pe podium. 

Camere de filmat în loc de spectatori. Aşa se organizează, anul acesta, Festivalul de modă la Cluj. 60 de designeri din întreaga țară îşi vor filma prezentările de modă pentru ca aceastea să ajungă la cei interesaţi.

Ștefan Farell – organizator: Ca  organizator de evenimnete  am esimat că va fi o pandemie foarte cruntă şi atunci am început să lucrez din martie pentru acest eveniment. Am reuşit să fac absolut totul doar cu modele şi cu invitaţi vaccinaţi. 

Pentru oamenii din lumea modei, defilarea fără public este un lucru inedit. Însă o prezentare înregistrată are avantajele ei.

Pe acelaşi subiect

De la podium, la camera de filmat

Iustinean Berindei – model: În cazul  filmărilor de multe ori se pot relua scene, când nu iese ceva bine se reia din nou, iar în momentul în care este public acolo orice gresela se vede şi poate şi aceasta este frumuseţea. 

Adela Stănoiu – make-up artist: A fost o experiență inedită atât pentru mine cât și pentru fetele din echipa mea, fetele mele cu care am făcut o treaba excelentă. 

Și designerii au avut nevoie de ceva timp să se adapteze.

Adrian Pancea – designer: E destul de greu că nu avem spectatori şi aici fiind din Cluj noi avem nevoie de oamenii care să fie alături de noi şi să se bucure de ţinutele pe care noi le prezentăm. Îmi pace mai mult stresul, agitatia, iar publicul ne dă satisfactia atunci când aplaudă la sfârşit.

Organizatorii recunosc, totuşi, că această formă a festivalului are costuri mai reduse şi le va aduce mai mult profit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Entertainment » Festivalul de modă la Cluj, înregistrat din lipsă de spectatori. Model: "În momentul în care este public, orice greşeală se vede şi poate şi aceasta este frumuseţea"