Antena Meniu Search
x

Gerard Pique şi Clara Chia se pregătesc de nuntă. Fostul fotbalist al FC Barcelona şi iubita sa au o relaţie de aproape un an

Bat clopotele de nuntă pentru Gerard Pique. După despărţirea furtunoasă de Shakira, fostul fotbalist al FC Barcelona şi iubita sa, Clara Chia, studentă la marketing, au hotărât să-şi lege destinele. 

de Redactia Observator

la 18.06.2023, 12:25

Presa spaniolă scrie că Gerard Pique şi Clara Chia se pregătesc de nuntă - Profimedia

Cei doi ar urma să anunţe că se vor căsători la 26 iunie, când are loc nunta lui Marc Pique, fratele lui Gerard. În urmă cu mai puţin de o lună, Piqué şi Chia au fost surprinşi la firma de bijuterii Rabat din Barcelona, ceea ce a declanşat zvonuri privind posibila achiziţie a unui inel.

Clara Chia şi Pique au o relaţie de aproape un an

Clara Chia are 24 de ani, iar Pique are 36 de ani şi formează un cuplu de aproape un an. Relaţia lor a fost îndelung mediatizată deoarece ar fi fost motivul care a dus la despărţirea fostului fotbalist de cântăreaţa columbiană Shakira, relatează News.

În ciuda faptului că au avut 12 ani de relaţie şi au doi copii împreună, Shakira şi Piqué nu au fost căsătoriţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Gerard Pique şi Clara Chia se pregătesc de nuntă. Fostul fotbalist al FC Barcelona şi iubita sa au o relaţie de aproape un an