Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Gina Pistol şi Smiley s-au ţinut strâns în braţe în timpul dansului mirilor. Imagini cu cel mai emoţionant moment de la nunta de basm

A fost mare petrecere în familia Chefi la Cuţite. Prezentatoarea Gina Pistol s-a căsătorit cu Smiley, după o relaţie de aproape şapte ani. Totul într-un decor de poveste, pe malul lacului Snagov. Săptămâna viitoare, cuplul pleacă în luna de miere în sudul Franţei. 

de Redactia Observator

la 28.05.2023 , 14:44

Aşa a arătat primul dans dintre Gina Pistol şi Smiley ca soţ şi soţie. A urmat apoi o petrecere de pomină. Connect-R, Raluka şi formaţia Azur sunt câţiva dintre artiştii chemaţi să-i întreţină pe cei 300 de invitaţi.  Cei doi şi-au întâmpinat invitaţii într-un decor ca-n filme, pe malul lacului Snagov. Localul a fost decorat cu mii de flori albe şi ramuri de eucalipt, iar pe mese au fost puse ca mărturii mere verzi şi bileţele cu versurile lui Smiley. Ambele ceremonii au avut loc în aer liber. Naşi le-au fost doi buni prieteni, care le-au botezat şi fetiţa. 

Gina Pistol şi Smiley, nuntă de basm

Gina Pistol: La cununia civilă nu am plâns, dar la cea religioasă da. 

Vezi și

Reporter: Cine pe cine a călcat pe picior în biserică? 

Pe acelaşi subiect

Gina Pistol: Eu l-am călcat pe Andrei.​ El a întrebat ce faci? I-am zis stai linişltit, că e bine!

Smiley: Este superbă, sunt foarte bucuros că suntem împreună. Că am decis să avem o familie în adevăratul sens al cuvântului. 

Gina a strălucit într-o rochie spectaculoasă, boho-chic, din mătase şi o broderie decorată cu perle. Buchetul de la ceremonie a fost realizat din sute de fire delicate de floarea miresei. E doar una dintre cele două rochii pe care le-a avut ieri. Mireasa şi-a completat look-ul cu o pereche de sandale semnate de designer-ul Jimmy Choo. Smiley a îmbrăcat un costum bej extravagant, realizat de un designer român, la care a asortat o cămaşă asimetrică. 

Gina Pistol: Rochia este cumpărată de la o tipă din Israel. Eu am văzut-o pe Pinterest în urmă cu mulţi ani şi am zis că dacă vreodată o să mă mărit, asta e rochia pe care mi-o doresc să o port. După ce am fost cerută, am căutat rochia. 

Smiley i-a pregătit şi un cadou miresei. O sticlă de vin personalizată, cu poza Ginei. 

Smiley: Am fost emoţionat toată ziua. Sunt bucuros că avem alături prietenii. Că lucrurile au ieşit aşa cum ne-am dorit. Luna de miere urmează peste o săptămână în sudul Franţei.

Nu a fost dragoste la prima vedere, recunoşteau cei doi într-un interviu. S-au regăsit, ani mai târziu, în timpul unui concert de-al artistului. Iar de atunci sunt de nedespărţit. Au ţinut relaţia ascunsă de ochii curioşilor multă vreme. În septembrie 2020, relaxaţi, în grădina casei, îşi surprindeau fanii. Doi ani mai târziu, Gina a primit inelul cu diamant. Şi cererea în căsătorie

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Entertainment » Gina Pistol şi Smiley s-au ţinut strâns în braţe în timpul dansului mirilor. Imagini cu cel mai emoţionant moment de la nunta de basm