Antena Meniu Search
x

Galerie foto Gina Pistol, în brațe cu micuța Josephine, la câteva zile după botez. Fotografia a strâns zeci de mii de aprecieri

Gina Pistol a publicat o fotografie în care apare ținându-și fetița în brațe, pe micuța Josephine, spre surprinderea fanilor care știu că noii părinți sunt extrem de discreți în ceea ce o privește.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.06.2021, 15:33

Fotografia publicată pe Instagram de Gina Pistol a adunat rapid zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii.

Gina Pistol, în brațe cu micuța Josephine, la câteva zile după botez

Miercuri seară, Gina Pistol a povestit în exclusivitate pentru Observator cum a arătat una dintre cele mai frumoase zile din viaţa de părinte.

”Normal că am plâns”, a povestit Gina Pistol, întrebată fiind cum a decurs botezul micuţei Josephine. Petrecerea de după creştinare s-a ţinut în Paradisul Verde, acasă la Cristian Țânțăreanu.

”Duminica aceasta pentru noi a fost cod roşu de iubire. Am avut familia alături, prieteni şi persoanele dragi pentru a o sărbători cu toţii pe cea mai iubită fiinţă din viaţa noastră. Josephine, eşti TOT”, a scris Smiley pe Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri Mondene » Gina Pistol, în brațe cu micuța Josephine, la câteva zile după botez. Fotografia a strâns zeci de mii de aprecieri