Antena Meniu Search
x

Video Gina Pistol şi Smiley, noi detalii despre viaţa de părinte

O veste aşteptată cu sufletul la gură de milioane de fani! Gina Pistol şi Smiley au devenit părinţi. Vedeta Antenei 1 a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Pentru prezentatoarea show-ului "Chefi la cuţite" sarcina a fost o minune. Medicii i-au spus că nu va putea avea copii. Tocmai de accea cuplul a ţinut informaţia ascunsă o bună bucată de vreme. 

de Redactia Observator

la 10.03.2021, 20:38

Vezi și
  • Gina Pistol şi Smiley au devenit un cuplu în 2017.
  • Gina Pistol a născut, deşi medicii îi spuneau că nu are şanse să devină mamă.

"Gata, mă. Hai că făcurăm treabă bună nouă luni. Facem şi de acum încolo". Aşa au anunţat Gina Pistol şi Smiley pe reţelelele de socializare că fetiţa lor va veni în scurt timp pe lume, printr-o filmare inedită cu ultima noapte acasă şi plecarea către maternitate. 

Fetiţa celor doi are 3,2 kilograme, măsoară 51 de centimetri lungime şi a primit nota 10 imediat după naştere. Deocamdată, părinţii nu au anunţat numele ei.  

Vedeta Antenei 1 şi Smiley au devenit un cuplu în 2017, dar au recunoscut public relaţia abia după trei ani.

Gina Pistol: Nu ne place ca nimeni să-şi dea cu părerea cine e mai bun pentru el şi cine e mai bun pentru mine. Oamenii tind să facă lucrul ăsta şi cumva ne-am protejat. Până la un punct.

Anul trecut, cei doi au primit o veste extraordinară, pe care Gina Pistol aproape că nu o mai aştepta. 

Gina Pistol: Nu-mi venea să cred. Îmi era frică să mă bucur, tocmai pentru că doctorii mi-au zis că nu am şanse să rămân însărcinată. Şi uite că Dumnezeu a avut alt plan. Când i-am auzit prima oară inimioara bătând, atunci ăla a fost momentul în care mi-a fugit pământul de sub picioare.

Fetiţa Ginei Pistol şi a lui Smiley a venit pe lume la o clinică privată din Bucureşti

Din cauza diagnosticului dat de medici, celor doi le-a fost teamă de ce era mai rău şi au ţinut sarcina ascunsă, în primele luni, de părinţi şi de prieteni. Care au aflat însă din presă.

Gina Pistol: Ni se pare că ni s-au furat nişte momente frumoase de care trebuia să ne bucurăm alături de cei dragi.

Smiley: Le spuneam prietenilor mei, băi, dacă o să fiu tată de fată, o să fiu terminat. Taţii de fete practic sunt victime totale. E un om pentru care voi face orice, indiferent că va trebui să mă joc cu păpuşi sau altceva. Asta e.

Fetiţa Ginei Pistol şi a lui Smiley a venit pe lume într-o clinică privată din Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Gina Pistol şi Smiley, noi detalii despre viaţa de părinte