Antena Meniu Search
x

Video Intact Media Academy îşi deschide din nou porţile luna viitoare. Peste 20 de serii de tineri au terminat cursurile IMA

Intact Media Academy se pregăteşte pentru o nouă serie de cursanţi. Unul dintre ei a fost chiar şi realizatoarea unor materiale prezentate la Observator, Ella Prodan. Iar astăzi am întrerupt-o din scris, ca să discutăm un pic despre ce a însemnat pentru ea experienţa IMA. 

de Redactia Observator

la 20.06.2022, 14:20

Vezi și

Intact Media Academy își deschide din nou porțile au început înscrierile pentru cursul de prezentator TV ce va începe luna viitoare.

Peste douăzeci de serii de tineri au terminat cursurile Intact Media Academy, iar din sutele de cursanți din cei 11 ani de existență a școlii, foarte mulți au intrat imediat "în pâine", lucrând în cele mai mari televiziuni și ajungând chiar vedete.

Singura școală de televiziune din România acreditată și autorizată de Ministerul Educației, Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Autoritatea Națională pentru Calificări, Intact Media Academy a început înscrierile pentru următoarea serie de viitori jurnaliști de televiziune.

Alessandra Stoicescu, Mihaela Călin, Adriana Pava, Iuliana Pepene, Sabina Iosub, Valentin Butnaru, Dani Oţil, Aurelian Ciocan sunt trainerii care îi vor pregăti pe noii cursanți și îi vor ghida să își descopere și să își dezvolte aptitudinile pentru o carieră de succes în televiziune.

Pe acelaşi subiect

Pe lângă orele intensive de curs, studenții vor face practică în studiourile, platourile și redacțiile televiziunilor Intact Media Group: Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars. Vor avea șansa de a participa la emisiuni și de a interacționa cu profesioniști și cu nume mari din știri și din divertisment.

Intact Media Academy este cel mai complex program educațional din mass-media românească, ce adună experiența celor mai reputați jurnaliști din România.

Înscrierile se fac pe intactmediaacademy.ro sau la telefon 0755.096.451

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Intact Media Academy îşi deschide din nou porţile luna viitoare. Peste 20 de serii de tineri au terminat cursurile IMA