Antena Meniu Search
x

Video Mara Oprea şi Alecsandru Dunaev, surprize din culisele filmărilor pentru Adela: "Când ai impresia că se mai elucidează un mister, apar altele"

Protagoniştii serialului - Adela şi Mihai, adică Mara Oprea şi Alecsandru Dunaev au sosit astăzi în platoul Observator. Cu această ocazie, vă reamintim: nu vă faceţi planuri astăzi, de la ora 20.30, Adela vine cu episoade nou nouţe.

de Redactia Observator

la 09.09.2021, 13:39

Vezi și
  • Mara Oprea şi Alecsandru Dunaev, surprize din culisele filmărilor pentru Adela: "Când ai impresia că se mai elucidează un mister, apar altele",

Cei doi actori au fost astăzi în vizită la Observator 12, însă platoul Observator nu le este necunoscut. Au avut ocazia să îl cunoască atunci când au filmat pentru prima dată câteva scene din serial. Prima impresia nu se uită.

"Nu credeam că o să fie atât de mare platoul. E spectaculos ce se întâmplă aici.  Am avut ocazia cu acest proiect să văd ce se întâmplă şi în spate", a povestit Alecsandru Dunaev. 

Despre noile intrigi şi răsturnări de situaţie de care au parte personajele din serialul Adela, cei doi actori nu au vrut să divulge...prea multe. 

"Când ai impresia că se mai elucidează un mister, apar altele", spune Alecsandru. 

"Cam asta se întâmplă de exemplu în relaţia dintre Adela şi Mihai. Nu ştii niciodată dacă se împacă sau nu, dacă se mai ceartă", a adăugat Mara Oprea. 

Vedeţi întreg interviul în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Mara Oprea şi Alecsandru Dunaev, surprize din culisele filmărilor pentru Adela: "Când ai impresia că se mai elucidează un mister, apar altele"