Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Pamela Anderson, dezvăluiri controversate în cartea biografică. Vedeta speră să-şi găsească iubirea, deşi a mai fost căsătorită de 5 ori

Pamela Anderson, unul dintre cele mai cunoscute nume din toate timpurile,  tocmai şi-a lansat cartea biografică. Volumul de memorii a venit însoţit şi de un documentar care cuprinde cele mai controversate momente din viaţa vedetei. "Pamela, o poveste de dragoste" este numele acestuia. Invitată la o emisiune celebră peste Ocean, Pamela Anderson a vorbit despre trecutul său complicat, dar a avut curajul să glumească şi pe seama...viitorului. 

de Redactia Observator

la 01.02.2023 , 18:43

Pamela Anderson are încă încredere în dragoste. Este de altfel primul lucru pe care a vrut să-l lămurească în timpul interviului acordat în cadrul unei emisiuni celebre din SUA. 

Jimmy Kimmel: Crezi că te vei mai căsători vreodată? 

Pamela Anderson: Dumnezeule, ce întrebare nebunească! Habar nu am, dar aşa sper!

Vezi și

Jimmy Kimmel: Deci, speri! 

Pe acelaşi subiect

Deşi a fost căsătorită până acum de 5 ori, Pamela încă speră că-şi va găsi sufletul pereche. 

"Pamela, o poveste de dragoste" şi cartea lansată ieri concomitent cu documentarul, abordează momente importante din viaţa vedetei, inclusiv scandalul sexual căreia i-au fost victime ea şi primul său soţ, toboşarul Tommy Lee.  De altfel, pentru crearea peliculei, Pamela a apelat la ajutorul fiului său cel mare, Brandon Thomas Lee. El este unul dintre producători şi a avut acces la cele mai controversate scene din arhivele mamei sale. 

Brandon Thomas Lee, fiul Pamelei Anderson: Cred că este de datoria fiului cel mare al fiecărei femei să își protejeze mama, să ducă mai departe moștenirea și să spună povestea într-un fel sau altul. Simt că i s-a făcut o mare nedreptate acestei femei. 

Filmul vorbeşte şi despre momente delicate din copilăria divei, inclusiv despre abuzurile sexuale din copilărie. Nu lipsesc nici detaliile legate de succesul ca model Playboy sau discuţiile despre prestaţia sa în filmul "Baywatch". 

După ultimul său rol pe Broadway, Pamela Anderson a anunţat că renunţă la lumina reflectoarelor pentru a-şi găsi liniştea. În 2021, diva a vândut vila în valoare de aproape 12 milioane de dolari din Malibu şi s-a mutat înapoi în oraşul său natal, Lady Smith, din Canada.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Entertainment » Pamela Anderson, dezvăluiri controversate în cartea biografică. Vedeta speră să-şi găsească iubirea, deşi a mai fost căsătorită de 5 ori