Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Reacţia unui tânăr spectator la momentul Babasha de la concertul Coldplay: "Lipsă crasă de respect"

A fost show electrizant, aseară, pe Arena Naţională, la cel mai aşteptat concert al anului, susţinut de trupa Coldplay. Peste 50.000 de fani, din toată lumea, au venit în centrul Bucureştiului ca să-i vadă pe celebrii artişti britanici. Şi a meritat din plin: spectacole de lumini impresionante, Chris Martin le-a transmis celor prezenţi şi câteva cuvinte în română, iar acordurile pieselor atât de cunoscute şi îndrăgite... au fost la cel mai înalt nivel. Cum au descris cei mai mulţi dintre fani experienţa unică trăită pe arenă? - piele de găină!  

de Redactia Observator

la 13.06.2024 , 07:55

"Bine aţi venit, prietenii mei! Ne bucurăm să fim aici, cu voi", a spus Chris Martin la începutul spectacolului.

Aşa şi-au făcut intrarea pe scenă, după care a urmat o explozie de culori, atât pe scenă, cât şi în inimile zecilor de mii de fani. 

O tânără şi-a sărbătorit ziua pe scenă

Vezi și

Un moment special a fost la când Chris Martin a chemat-o pe scenă pe o tânără de 16 ani, care îşi sărbătorea ziua de naştere. A fost cel mai frumos cadou pe care îl putea primi. A stat lângă idolul ei, au cântat împreună piesa ei preferată - Lost - şi a trăit la intensitate maximă ziua de naştere, de parcă ar fi trăit o poveste. 

Pe acelaşi subiect

După acest moment emoţionant, Chris l-a invitat pe scenă pe Babasha, un tânăr muzician român pe care l-a găsit pe Youtube. Acesta a cântat o piesă lentă, o prelucrare a unei manele, iar publicul s-a împărţit în două tabere: o parte a început să fluiere cu putere momentul, în timp ce o alta a aplaudat. 

Momentul a stârnit controverse

"Mi s-a părut o idee foarte curajoasă şi foarte frumoasă pentru că este vorba despre acceptare, despre includere, despre a recunoaşte că fiecare artist, fiecare gen muzical trebuie respectat", a mărturisit Loredana Groza.

Spectatorii au trecut repede peste momentul de improvizaţie şi s-au întors în lumea viselor, pe cele mai îndrăgite piese ale artiştilor atât de iubiţi. 

"Extraordinar a fost, mai puţin momentul în care a intrat artistul de muzică balcanică şi a fost huiduit. Mi se pare lipsă crasă de respect din partea publicului", adaugă o tânără.

Coldplay va mai susține un al doilea concert pe Arena Națională în această seară. Cele două concerte ale formaţiei Coldplay de la Bucureşti au bătut toate recordurile, marcând cel mai rapid sell-out pentru spectacole de stadion din istoria muzicii live din România. Întregul turneu mondial e dedicat toleranței, comunităților marginalizate şi protejării planetei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Entertainment » Reacţia unui tânăr spectator la momentul Babasha de la concertul Coldplay: "Lipsă crasă de respect"