Antena Meniu Search
x

Video Coldplay a umplut toate hotelurile din Capitală, înainte de concertul de pe Arena Naţională. Cât a ajuns să coste o cameră: "Suntem sold out!"

Cel mai aşteptat concert al anului, Coldplay, începe în scurt timp pe Arena Naţională din Capitală. Fani din toată lumea au venit în România ca să-i vadă pe celebrii artişti britanici. În Capitală, hotelurile sunt pline, s-au dat chiar şi camerele care costă 1.000 de euro pe noapte. Observator are imagini în exclusivitate cu solistul trupei, Chris Martin, care a luat la pas Parcul Cişmigiu.

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 12.06.2024 , 19:55

Pentru concertul Coldplay în Bucureşti, s-au strâns fani din toate colţurile lumii. Fanii înfocaţi nu au mai ţinut cont de căldura de afară şi nici de oboseală după drumul lung pe care l-au bătut până în Capitala României. "Îi iubim şi de asta suntem aici!", spune turistă din Bulgaria. "Pentru muzică, pentru noi prieteni. Este fiica mea şi trăim această experienţă împreună", intervine mama ei. "Am venit din Londra pentru concert. Îi iubesc pe cei de la Coldplay. Sunt foarte entuziasmat", adaugă un turist indian. 

Concert Coldplay la Bucureşti, pe Arena Naţională

Primii fani au ajuns la stadion, cu puţin înainte de ora 12, şi aşteaptă să intre în Fan Zone. Zona în care vor sta până când li se va face accesul înăuntru. Sunt din toată lumea, Bulgaria, Portugalia, India sau Londra. Britanicii care au vândut peste 50 de milioane de albume sunt pentru prima dată în România. Au venit direct de la Atena, unde au avut spectacole două seri la rând. 

Vezi și
  • Fană: Este o experienţă unică şi o recomand oricui, chiar şi celor care nu sunt neapărat fani.
  • Reporter: Ţi-ai cumpărat-o (n.r. folia) special pentru concert?
  • Fană: Da, este o folie de supravieţuire şi se poartă la concertele mari, când ai mult de aşteptat ori în soare, ori în frig. 
Pe acelaşi subiect

"Îi iubim pe Coldplay. De vreo zece ani zic: o dată în viaţă trebuie să-i văd. E foarte cald, dar rezistăm. Suntem bine, abia aşteptăm", spune o turistă româncă, venită de la Cluj.

EXCLUSIV. Chris Martin, la plimbare în Cişmigiu

Membrii trupei au ajuns de ieri în România şi sunt cazaţi la un hotel din Centrul Vechi al Capitalei. Dimineaţă, solistul trupei a ieşit la o plimbare prin Cişmigiu. Îmbrăcat lejer, cu şapcă neagră şi un tricou gri, Chris Martin s-a oprit să cumpere o îngheţată de la o tonetă din parc. 

Trupa va susţine doua concerte, astăzi şi mâine, la Bucureşti. La hoteluri, camerele s-au rezervat cu mult timp înainte. Gradul de rezervare a ajuns acum la 99%. Ultima cameră într-un hotel de cinci stele s-a închiriat în urmă cu doar câteva ore, cu 1.000 de euro pe noapte. "Ne-am hotărât din timp unde să facem rezervarea, iar aşa ne-am descurcat", povesteşte o tânără.

"Suntem sold out. Avem şi oaspeţi români, avem şi oaspeţi din străinătate care au venit special pentru concertul Coldplay. Din Europa, din Israel, sunt de peste tot", a declarat Cristina Huzum, reprezentantă hotel Bucureşti.

Trupa Coldplay s-a îndrăgostit de România

Concertul Coldplay vine cu câteva premiere la Bucureşti. Evenimentul de la Bucureşti stă sub semnul sustenabilităţii. Fanii vor intra pe stadion cu sticle reutilizabile din plastic, care vor fi umplute gratuit cu apă. Pentru băuturile servite la bar, vor fi folosite pahare reutilizabile. Iar o podea cinetică, pe care vor dansa spectatorii, va produce energie. 

Transportul la şi de la Arena Naţională se face cu autobuze electrice, hibride și troleibuze cu autonomie. La probele de sunet de azi, tot stadionul a fost evacuat. Inclusiv medici, pompieri, jandarmi şi paznici. 

Trupa care a câștigat 7 premii Grammy pare că s-a îndrăgostit deja de România. Pe pagina de Instagram, britanicii au postat un clip cu un artist stradal din Centrul Vechi, regulile de intrare la concert, dar şi un mesaj în care spun că se bucură să fie în sfârşit aici şi că au parte de o primire călduroasă.

Chiar astăzi, presa din Marea Britanie titrează că artistul s-a împăcat cu actriţa Dakota Johnson cu care are o relaţie din 2017. Până în 2016, timp de 13 ani, Chris Martin a fost căsătorit cu starul de cinema Gwyneth Paltrow. Ei au împreună doi copii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 18 voturi
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Evenimente » Coldplay a umplut toate hotelurile din Capitală, înainte de concertul de pe Arena Naţională. Cât a ajuns să coste o cameră: "Suntem sold out!"