Antena Meniu Search
x

Video Sofia Vergara și Joe Manganiello, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, divorțează după șapte ani de căsnicie

Sofia Vergara și Joe Manganiello, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, divorțează după șapte ani de căsnicie, au anunțat actorii într-un comunicat pentru Page Six.

de Redactia Observator

la 18.07.2023, 20:48

Vezi și

"Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care țin foarte mult unul la celălalt, vă rugăm politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce parcurgem această nouă etapă a vieții noastre”, au spus actorii.

Jurata de la "America's Got Talent" și-a sărbătorit ziua de naștere în Italia în ultima săptămână cu un grup de prieteni, dar starul din "Magic Mike" nu apare nicăieri în fotografiile pe care le-a postat pe Instagram.

Cuplul s-a întâlnit la White House Correspondents' Association Dinner în mai 2014. Manganiello și Vergara s-au logodit în decembrie 2014 și s-au căsătorit mai puțin de un an mai târziu, în noiembrie 2015. Înainte de a se căsători, vedeta din "Modern Family", care are un fiu adult cu fostul ei soț Joe Gonzolez, a declarat pentru Cosmo for Latinas că a avea copii "nu era o prioritate" pentru ei, dar dacă ar apărea, ar fi "foarte fericiți".

Starul din "One Tree Hill" a declarat pentru Men's Health în 2019 că îi place cât de "încrezătoare" este Vergara. "Este nevoie de o persoană foarte puternică și sigură pe ea pentru a face față tipurilor de proiecte pe care le-am făcut eu”.

Pentru viitorul său proiect Netflix "Griselda", Vergara s-a transformat în șefa drogurilor Griselda Blanco, cunoscută ca fiind o femeie de afaceri "nemiloasă și violentă", potrivit Entertainment Weekly.

Manganiello a fost văzut în New Jersey pe 2 iunie la filmările pentru viitorul film "Nonnas", alături de Susan Sarandon, Drea de Matteo și Vince Vaughn.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Sofia Vergara și Joe Manganiello, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, divorțează după șapte ani de căsnicie