Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Squid Game sezonul 2 apare pe Netflix anul acesta. Când va fi lansat serialul

Netflix a anunţat joi că al doilea sezon din "Squid Game" va fi lansat pe platforma de streaming în 26 decembrie. Un al treilea şi ultimul sezon este planificat pentru 2025.

de Redactia Observator

la 01.08.2024 , 08:03

Squid Game sezonul 2
Squid Game sezonul 2 - Profimedia / YouTube

Squid Game sezonul 2. "Sunteţi gata să jucaţi din nou?", a anunţat Netflix în noaptea de miercuri spre joi. În imagini din sezonul 2 dezvăluite de platformă, participanţii la joc pot fi văzuţi alergând în jurul unui stadion, prăbuşindu-se unul după altul.

Începe Squid Game sezonul 2

"Au trecut trei ani. Sunteţi gata să jucaţi din nou?", întreabă un bărbat mascat, înainte să apară păpuşa uriaşă. "Începe adevăratul joc", titrează noul trailer.

Articolul continuă după reclamă

În februarie, Netflix a dezvăluit primele imagini din serialul coreean. Acestea îl arată pe Seong Gi-Hun (Lee Jung-Jae), recunoscut după părul său roşcat, la câteva momente după sfârşitul primului sezon, când decide să joace din nou Jocul Calmarului pentru a-şi confrunta creatorii.

Pe acelaşi subiect

"Vei regreta această decizie", îi spune o voce ameninţătoare la telefon. "Te voi găsi, cu orice preţ", îi răspunde Seong Gi-Hun, potrivit news.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Continuarea va fi mai întunecată, potrivit creatorului serialului, Hwang Dong-hyuk. Eroul Gi-hun va fi pus la încercare şi probabil va trebui să ia decizii importante care l-ar putea schimba pentru totdeauna, a anunţat el.

Într-o scrisoare publicată pe reţelele de socializare în 2022, Hwang Dong-hyuk a sugerat, de asemenea, că jocul se va întoarce: "Veţi face cunoştinţă cu prietenul lui Young-hee, Cheol-su".

Lansată în septembrie 2021, seria "Squid Game" spune povestea modului în care sute de jucători fără bani acceptă să concureze în jocuri cu rezultate mortale pentru a câştiga zeci de miliarde de woni. Această critică violentă a ultraliberalismului, care combină alegoria socială şi violenţa extremă, a fost un succes mondial.

"Squid Game", care a inspirat de atunci un reality show pe Netflix şi va fi adaptat într-un joc video, deţine recordul pentru cel mai bine vândut joc video din toate timpurile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Entertainment » Squid Game sezonul 2 apare pe Netflix anul acesta. Când va fi lansat serialul