Antena Meniu Search
x

Actorul O Yeong-su, bătrânul din Squid Game, şi-a aflat sentinţa. A fost condamnat, la 79 de ani, pentru hărțuire sexuală

Actorul sud-coreean O Yeong-su, care a jucat în primul sezon al serialului de succes de pe Netflix "Squid Game", a fost condamnat vineri pentru acuzații de hărțuire sexuală și a primit o pedeapsă cu suspendare, a declarat un oficial al tribunalului.

de Redactia Observator

la 15.03.2024, 12:39

O Yeong-su
O Yeong-su - Profimedia

O instanță a Tribunalului districtual Suwon din Coreea de Sud l-a condamnat pe O Yeong-su la opt luni de închisoare, cu suspendare timp de doi ani, precum și la 40 de ore de participare la un program de tratament împotriva violenței sexuale, relevă Reuters.

O Yeong-su, actorul din Squid Game, va face apel

Actorul, în vârstă de 79 de ani, care a fost acuzat în două rânduri de hărțuire sexuală în 2017, a negat acuzațiile. În timp ce părăsea tribunalul, O Yeong-su a declarat că intenționează să facă apel. El are la dispoziție șapte zile pentru acest lucru.

O Yeong-su a fost pus sub acuzare în 2022, iar procurorii ceruseră o pedeapsă de un an de închisoare, relatează Mediafax.

Pentru rolul său din ”Squid Game”, O a câștigat în 2022, la Globurile de Aur, premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar, devenind primul sud-coreean care a obținut această distincție.

În urma acuzațiilor de hărțuire sexuală, acesta a renunțat la un viitor film în Coreea de Sud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Actorul O Yeong-su, bătrânul din Squid Game, şi-a aflat sentinţa. A fost condamnat, la 79 de ani, pentru hărțuire sexuală