Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video SURSE: plicul pe care Guess Who îl avea la Untold ar fi conţinut cocaină. Artistul, la al doilea scandal cu droguri

Unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi de la noi, Guess Who, a fost prins de poliţişti, aseară, la Untold, cu un plic suspect, care conţinea un praf alb. Procurorii DIICOT au preluat investigaţia şi aşteaptă rezultatul analizelor ca să afle dacă este vorba despre stupefiante. Guess Who a fost anchetat şi anul trecut, când a fost prins drogat la volan.

de Alex Prunean

la 09.08.2024 , 20:05

Guess Who a fost surprins de poliţiştii care făceau controale într-o zonă exclusivistă de la Untold. Rapperul se relaxa după un recital comun cu alt artist celebru - Grasu XXL. Două ore mai târziu, artistul a fost prins în urma unui control, în baia din zona VIP având asupra lui un pliculeţ în care se afla un praf de culoare albă.

Înainte să devină subiect de anchetă, Guess Who se arăta foarte relaxat într-un interviu. În plicul pe care poliţiştii l-au găsit la Guess Who ar putea fi cocaină, spun surse din anchetă. Până la această oră, rapperul nu a putut fi contactat de reporterii Observator, pentru mai multe informaţii.

În plicul pe care poliţiştii l-au găsit la Guess Who ar putea fi cocaină

Vezi și

Cazul a fost preluat de procurorii DIICOT Cluj care aşteaptă acum rezultatul probelor de laborator pentru a afla dacă în pliculeţ se aflau substanţe interzise şi ce anume. Abia după aceea artistul va fi citat pentru a veni să le explice anchetatorilor de unde avea substanţele respective şi ce urma să facă cu ele.

Pe acelaşi subiect

Poliţişti specializaţi în combaterea traficului şi consumului de droguri patrulează în zonele de acces şi pe culoarele principale de la Untold. 37 persoane care voiau să intre cu substanţe interzise au fost prinse, aseară, de ofiţeri. Poliţiştii au reţinut acum două zile mai mulţi traficanţi care ascunseseră în roţile de rezervă ale unei maini 1.700 de pastile de ecstasy şi încă 14 kilograme de substanţe interzise.

"Noi avem toleranţă zero faţă de consumul de substanţe interzise în festival și ori de câte ori poliția ne va sesiza că există o persoană în festival, indiferent cine e această persoană care a fost găsită având substanţe interzise asupra sa, accesul în festival va fi oprit pentru acea persoană", a declarat Edi Chereji, organizator Untold.

Pentru Guess Who nu ar fi prima problemă cu drogurile. În septembrie anul trecut, a ieşit pozitiv la cocaină după ce a fost testat în trafic de poliţişti, pe o stradă din București.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » SURSE: plicul pe care Guess Who îl avea la Untold ar fi conţinut cocaină. Artistul, la al doilea scandal cu droguri