Antena Meniu Search
x

Video Tom Cruise, surpriza festivalului de la Cannes. Show aviatic spectaculos la premiera "Top Gun: Maverick"

Tom Cruise şi filmul său "Top Gun: Maverick" au oferit la Cannes o super premieră. Opt avioane de luptă au survolat promenada şi au colorat cerul în steagul Franţei. La finalul proiecţiei, publicul a aplaudat minute în şir, lucru care l-a emoţionat pe actor până la lacrimi.   

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 20.05.2022, 15:06

Vezi și

Într-un smocking negru clasic, cu o cămaşă albă şi papion negru asortat. Aşa a ajuns Tom Cruise la mult-aşteptata premieră a filmului său, "Top Gun: Maverick", de la Cannes. La braţul "căpitanului Pete Mitchell", căruia actorul îi dă viaţă, a fost Jennifer Connelly. Vedeta a optat pentru o rochie cu reflexii argintii, care să îi pună în evidenţă silueta perfectă.  

Top Gun: Maverick. Show aviatic la Cannes 2022

Echipa Top Gun a fost salutată de opt avioane ale Forţelor Aeriene Patrouille de France. Escadrila a oferit un moment acrobatic, în timp ce culorile drapelului Franţei - roşu, alb şi albastru - colorau cerul, desupra Teatrului Grand Lumiere de pe Riviera Franceză. Şi în sală, actorul a avut parte de surprize: "La cea de-a 75-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, Thierry Fremaux şi cu mine suntem mândri şi fericiţi să vă oferim premiul Palme d'Or onorific".

Reacţii după premiera filmului cu Tom Cruise

La finalul filmului, aplauzele au durat nu mai puţin de cinci minute. Au fost ovaţii aduse atât actorului, cât şi echipei, care au făcut posibilă continuarea filmului emblematic din 1986. Continuarea intitulată "Top Gun: Maverick" a reunit aşi ai aviaţiei, piloţi ai Marinei Statelor Unite şi actori precum Miles Teller, Ed Harris sau Val Klimer. Filmul va avea premiera mondială din 25 mai, după ce a fost amânat doi ani din cauza pandemiei. În România va putea fi văzut în cinematografe din data de 27 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Entertainment » Tom Cruise, surpriza festivalului de la Cannes. Show aviatic spectaculos la premiera "Top Gun: Maverick"