Antena Meniu Search
x

Video Un clip cu celebrul Al Pacino dansând pe străzile din Beverly Hills a devenit viral. Actorul e într-o formă de invidiat la 81 de ani

La cei 81 de ani ai săi, Al Pacino s-a plimbat în paşi de dans, pe o stradă din Beverly Hills, fără să ştie sau fără să-i pese dacă este văzut de cineva. Îmbrăcat sportiv, Pacino pare imaginea "tinereţii fără bătrâneţe".

de Redactia Observator

la 14.02.2022, 14:22

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Reacţiile online curg una după alta. Sigur, sunt şi unele răutăcioase, deplasate, dar cele mai multe sunt de apreciere. Un jurnalist american a mărturisit că, pentru el, dansul în stradă al lui Pacino a devenit un simbol al libertăţii şi energiei fără vârstă. 

Imaginile cu actorul au fost surprinse înainte de 11 februarie, în apropierea casei sale din Beverly Hills. 

Cariera lui Al Pacino

Alfredo James cunoscut ca Al Pacino s-a născut pe 25 aprilie 1940 în sudul cartierului Bronx, din New York, într-o familie italiano-americană. Tatăl său, Salvatore Pacino, s-a născut în orașul italian Corleone, din provincia Palermo, Sicilia. Mama sa, Rose Gerard, se trăgea dintr-un nativ italian și o newyork-eză de origine italiană. Părinții săi au divorțat când Pacino avea doi ani. Când era tânăr, lui Al îi plăcea să imite actorii pe care îi vedea în filme, încerca diverse voci și stări emoționale. Chiar dacă orele de la școală nu îi erau pe plac, își găsea liniștea în piesele de teatru ale școlii. După ce a renunțat la școală, acesta s-a hotărât să înceapă viața de actor, găsind roluri mici în producții de teatru. În prima perioadă a actoriei, Pacino nu făcea prea mulți bani și trăia în săracie. Totul s-a schimbat din 1966, când a fost acceptat la cursurile lui Lee Strasberg.

Al Pacino este considerat a fi unul dintre cei mai talentați din istoria cinematografiei, câștigător al Premiului Oscar pentru cel mai bun actor, precum și unul din câștigătorii ai Triple Crown of Acting. Actorul este celebru mai ales pentru scenele de dans din „Parfum de femeie” sau ”Cruising”. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Un clip cu celebrul Al Pacino dansând pe străzile din Beverly Hills a devenit viral. Actorul e într-o formă de invidiat la 81 de ani