Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cum arată soţia lui Ciro Immobile, starul Italiei de la Euro 2020. Italia e favorită să ia trofeul

Jessica Melena, soţia lui Ciro Immobile, starul Italiei la Euro 2020, lucrează ca model, influencer și creator de conţinut în mediul online, având o comunitate de 961 de mii de urmăritori pe Instagram. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.06.2021, 18:09

Jessica Melena, în vârstă de 30 de ani arată senzaţional după ce a adus pe lume trei fetiţe. Fotomodelul a făcut furori inclusiv la mediurile pe care naţionala Italiei le-a disputat până acum la Euro 2020. Tânăra mamă este mare susţinător al soţului ei şi profită mereu de fiecare ocazie pentru a merge pe stadion ca să-i poată fi alături în meciurile fie pentru Lazio, fie pentru echipa naţională. 

Biografia soţiei lui Ciro Immobile, Jessica Melena

Tânăra, în vârstă de 30 de ani, s-a născut la 17 iulie 1990 în Bucchianico, un mic sat din provincia Chieti. Potrivit zilei sale de naștere, semnul zodiacal al Melenei este Rac. Modelul a crescut într-o familie simplă care i-a oferit o educaţie severă care i-a permis de-a lungul timpului să rămână însă o femeie simplă, cu o educaţie aparte. Tatăl ei a fost poştaş, iar mama ei bucătar. 

Imediat după liceu, Jessica a ales să-şi părăsească ţara mutându-se în L'Aquila, unde s-a înscris la Facultatea de Științe de Investigație a Universității din Abruzzo, unul dintre visele sale fiind să devină criminolog. A participat la diferite concursuri de frumuseţe, iar în 2009 a obţinut titlul Miss Mediterană, iar în 2011 Miss Peugeot. În 2017 a apărut şi pe micile ecrane într-un reality show Le Capitane, dar  amărturisit ulterior că nu este deloc atrasă de lumea divertismentului şi că singurul ei scop este să îşi crească copiii. 

Pe acelaşi subiect

Povestea de dragoste între Jessica Melena şi Ciro Immobile

În ceea ce privește viața privată, Jessica Melena s-a căsătorit cu Circo Immobile, fotbalist pentru Lazio şi echipa naţională, în data de 23 mai 2014, ceremonia având loc la sanctuarul San Camillo din Bucchianico, sătucul natal al tinerei. Din iubirea lor au venit pe lume trei fetiţe: Michela, născută în 2013; Giorgia, născută în 2015 și Mattia, născută în 2019.

"A fost ca un tsunami care a lăsat trecutul în urmă. Nu a mai rămas nimic în urmă. Am părăsit universitatea, familia, rădăcinile mele. Am făcut două fetiţe şi am trecut prin şase mutări în şase ani între Italia, Germania şi Spania" a declarat chiar Ciro Immobile în 2017. 

Ciro Immobile a înțeles imediat că Jessica este cea potrivită și, la a treia întâlnire, i-a spus: „Vei fi mama copiilor mei”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Euro 2020 » Cum arată soţia lui Ciro Immobile, starul Italiei de la Euro 2020. Italia e favorită să ia trofeul