Antena Meniu Search
x

Interviu EURO 2020. Cătălin Oprișan: Este prima dată în istorie când o țară-gazdă nu joacă meciuri

Un eveniment extrem de important pentru microbiştii europeni, şi nu numai, se apropie cu paşi repezi. Este vorba despre EURO 2020, care ia startul vinerea aceasta, după un an de amânare. Deşi echipa naţională a României va privi de la televizor competiţia, nu ratăm cu totul evenimentul pentru că, aşa cum ştiaţi deja, suntem ţară gazdă!

de Redactia Observator

la 07.06.2021, 16:26

Vezi și

Jurnalistul de la AS.ro, Cătălin Oprișan, oferă mai multe detalii cu privire la competiție și la atmosfera care vă acapara Bucureștiul în următoarea perioadă.

"Două sute de milioane. A cincea parte dintr-un miliard de euro ne-a costat ca să organizăm aceste 4 meciuri.

Avem o grupă puternică. Eu mizez pe fanii Macedoniei de Nord, sunt ultrași-ultrași. I-am văzut, ei împânzesc Europa. De asemenea, mai avem și ultrași din Austria. Ne-a picat grupe din Ucraina, Austria și Macedonia de Nord. Este clar că Bucureștiul va fierbe. Asta este clar, pentru că se organizează aceste ”fan zones”. Probabil că vor veni grupuri organizate din țările respective", a declarat Cătălin Oprişan.

Povestea din spatele înființării competiției

Pe acelaşi subiect

Jurnalistul a prezentat şi un element inedit cu privire la debutul competiţiei europene. 

"Competiția aceasta a fost înființată de către un bărbat pe nume Henri Delaunay, care era președintele Federației Franceze de Fotbal, care era arbitru la viața lui. În momentul în care a primit o minge în față, a înghițit fluierul. Din momentul acela, nu a mai vrut să fie arbitru și a devenit oficial. Lui i-a venit ideea să facă această competiție", a mai spus Cătălin Oprişan.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Euro 2020 » EURO 2020. Cătălin Oprișan: Este prima dată în istorie când o țară-gazdă nu joacă meciuri