Spectacol total în ultimele meciuri din faza grupelor: Portugalia - Franţa 2-2 / Germania - Ungaria 2-2

De Redactia Observator.
Publicat: 23.06.2021, 23:57.
Actualizat: 23.06.2021, 23:58

Ultimele meciuri din faza grupelor au oferit un spectacol de gală. Portugalia - Franţa şi Germania - Ungaria s-au terminat, ambele, cu acelaşi scor 2-2.

LIVE TEXT Portugalia - Franţa şi Germania - Ungaria, ora 22:00. Câştigătoarea grupei joacă în optimile EURO 2020 la Bucureşti

Profimedia

Ungurii au condus la Munchen de două ori şi de fiecare dată au sperat la o calificare istorică în optimi. Nemţii au reuşit să egaleze şi deşi, la un moment dat, erau pe ultimul loc în grupă s-au calificat de pe poziţia a doua.

În Portugalia - Franţa, Cristiano Ronaldo a marcat două goluri şi a egalat recordul de 109 al iranianului Ali Daei. Un singur gol şi Ronaldo va deveni cel mai bun marcator din istorie în ceea ce priveşte meciurile echipelor naţionale.

Citește și:

Scoruri la pauză: Portugalia - Franţa 1-1, Germania - Ungaria 0-1

Echipele de start la Portugalia - Franţa:

Echipele de start la Germania - Ungaria:

Portugalia - Franţa şi Germania - Ungaria sunt partidele care vor decide cine se va califica în faza optimilor. Singura cunoscută din această grupă este Franţa, care are 4 puncte şi este deja calificată.

Portugalia are trei puncte şi are nevoie de victorie pentru a spera la calificare. Portugalia - Franţa este, de asemenea, şi duelul celor mai cunoscuţi jucători lansaţi în fotbalul mondial de românul Ladislau Boloni: Cristiano Ronaldo şi fundaşul francez Raphael Varane.

Germania - Ungaria pare la prima vedere o partidă cu o favorită certă, însă ungurii au reuşit marea surpriză chiar la meciul precedent când a remizat cu Franţa. În mod sigur, Ungaria vrea să dea lovitura şi la Munchen, mai ales că o victorie îi califică în optimile EURO 2020.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.