Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Marii absenți de la EURO 2020. Cine sunt vedetele care lipsesc de la Campionatul European de Fotbal

EURO 2020 începe vineri, 11 iunie, și promite să fie una dintre cele mai spectaculoase ediții ale Campionatului European de Fotbal.

de Redactia Observator

la 08.06.2021 , 15:07

Marii absenți de la EURO 2020. Cine sunt vedetele care lipsesc de la Campionatul European de Fotbal
Capitanul naţionalei Spaniei va lipsi de la EURO 2020 după ce a avut un sezon plin de accidentări - Profimedia

Vedete precum Mbappe, Cristiano Ronaldo sau Lorenzo Insigne vor fi prezente la EURO 2020, însă sunt și nume mari care vor vedea turneul final din fața televizorului. Jucători precum Sergio Ramos, Odegaard, Haaland sau Jovic lipsesc de la EURO 2020.

Unii nu au fost convocați din cauza accidentărilor, cazul lui Sergio Ramos, alții pur și simplu nu au reușit să se califice cu naționalele lor la EURO 2020. Un "11" ideal al fotbaliștilor care nu vor participa la EURO 2020 ar costa aproape jumătate de miliard de euro. Vorbim totuși de fotbaliști de la Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Borussia Dortmund sau Napoli.

EURO 2020. Cei mai importanți jucători care lipsesc

Articolul continuă după reclamă

Nu mai puțin de 421 de milioane de euro costă echipa ideală formată din cei mai importanți jucători care nu vor participa la EURO 2020. Cel mai scump este portarul Jan Oblak, goalkepper-ul lui Atletico Madrid și al naționalei Sloveniei, care este cotat de site-urile de specialitate la 90 de milioane de euro.

Pe acelaşi subiect

Savic (Atletico Madrid/Muntenegru/20 de milioane), Manolas (Napoli/Grecia/32 de milioane), Sergio Ramos (Real Madrid/Spania/14 milioane), Odegaard (Real Madrid/Novergia/45 de milioane), Pjanic (Barcelona/Bosnia/50 de milioane), Milinkovic-Savic (Lazio/Serbia/65 de milioane), Haaland (Borussia Dortmund/Norvegia/80 de milioane) și Jovic (Real Madrid/Serbia/25 de milioane) completează lista marilor absenți.

EURO 2020. Niciun român nu e considerat drept o mare absență

Naționala României nu a reușit să se califice la EURO 2020. Dezamăgirea este cu atât mai mare cu cât România este una dintre țările gazdă ale Campionatului European. La București, pe Arena Națională, se vor disputa patru meciuri de la EUR0 2020.

Faptul că România nu s-a calificat la EURO 2020 nu i-a surprins pe jurnaliștii străini care nu au inclus niciun jucător din naționala lui Rădoi pe lista marilor de absenți de la EURO 2020. Răzvan Marin, cotat la 15 milioane de euro, și cel mai valoros jucător român din acest punct de vedere, a fost ignorat complet de presa străină.

Ca o comparație, la EURO 2008, Cristi Chivu era cel mai valoros jucător român. Fostul căpitan al naționalei juca la acel moment la Inter și era cotat la 24 de milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Euro 2020 » Marii absenți de la EURO 2020. Cine sunt vedetele care lipsesc de la Campionatul European de Fotbal