Antena Meniu Search
x

Video Râuri de bere la terasele din Centrul Vechi, în timpul finalei EURO 2020. Românii şi-au urmărit favoriţii cu sufletul la gură

Finala EURO 2020 a ţinut milioane de iubitori ai fotbalului în faţa televizoarelor. Au profitat de acest lucru şi patronii teraselor din Centrul Vechi, unde au curs râuri de bere. Pe aceeaşi "reţetă" au mers şi cei din Târgu Mureş, unde suporterii Angliei şi ai Italiei şi-au urmărit favoriţii cu sufletul la gură, în Cetatea Medievală. Iar pe Arena Naţională, locul care a primit zeci de mii de suporteri români şi străini la acest turneu final, voluntarii Euro au trăit ultimele emoţii ale campionatului european de fotbal. 

de Redactia Observator

la 12.07.2021, 08:47

Vezi și
  • Finala EURO 2020,/emoţii şi multă bere

Cine crezi că bate în seara asta?

Aş vrea Italia...

În seara asta va bate Italia, aşa sper eu...

Mama mea e plecată în Italia

Pe acelaşi subiect

Să sperăm că avem noroc...

Şi au avut. Italia a câștigat Euro 2020, după ce a învins Anglia la loviturile de departajare. Meciul care s-a jucat pe Wembley a transmis emoţii la mii de kilometri depărtare. Centrul Vechi al Capitalei a devenit, pentru câteva ore, locul de întâlnire pentru iubitorii de fotbal... dar şi de bere.

În timp ce unii au prins loc chiar lângă televizoare, alţii, mai puţin norocoşi, au urmărit meciul în picioare. Nu şi-au pierdut, însă, entuziasmul: "Ţin cu Anglia, pentru că sunt jumătate englez".

Sute de microbiti au urmărit finala EURO 2020 în Cetatea Medievală din Târgu Mureş

Peste 500 de microbişti au urmărit meciul în Cetatea Medievală din Târgu Mureş. Şi acolo, echipa Italiei a fost cea mai îndrăgită. 

Noi ţinem cu Italia, suntem mai mulţi prieteni, am venit să susţinem echipa Italiană şi sperăm că într-un final să fie marii câştigători.

Emoţiile au fost, însă, la fel de intense.

S-a strigat gol şi pe Arena Naţională. Cei peste 1.200 de voluntari care s-au ocupat de organizarea şi îndrumarea suporterilor în oraş, pe perioada meciurilor disputate în Bucureşti, au fost invitaţi să vadă finala pe Arena Naţională, pe ecranele imense amplasate în faţa peluzei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Euro 2020 » Râuri de bere la terasele din Centrul Vechi, în timpul finalei EURO 2020. Românii şi-au urmărit favoriţii cu sufletul la gură