Antena Meniu Search
x

Show la Franța - Elveția, ultimul meci de la Euro găzduit de Arena Națională. Suporterii elvețieni au sărbătorit în aer liber: "Este noaptea vieţii mele"

A fost bucurie fără margini, noaptea trecută, în Bucureşti. Elveţia a eliminat Franţa în optimile EURO 2020, în cel de-al patrulea meci şi ultimul găzduit de Arena Naţională. Chiar dacă aventura campionilor mondiali se opreşte aici, jucătorii francezi au fost aşteptaţi de fani cu ropote de aplauze la hotelul unde erau cazaţi, în timp ce elveţienii au sărbătorit în aer liber, pentru că toate terasele erau închise. 

de Redactia Observator

la 29.06.2021, 08:59

Vezi și

Suporter: Mă simt foarte bine. Este noaptea vieţii mele. Incredibil! 

Beţi de fericire. Aşa au ieşit de pe stadionul Naţional Arena sutele de suporteri elveţieni veniţi la meci. 

Suporter: Sunt suporter de 20 de ani. Am mai văzut astfel de meciuri, cum a fost Elveţia-Franţa. Am pierdut mai mereu, dar astăzi, în România, am câştigat. Deci, mulţumim România! 

Reporter: Cum a fost meciul? Cum te-ai simţit pe Arena Naţională? 

Pe acelaşi subiect

Suporter: Foarte, foarte stresat. 

Reporter: Eşti fericit? 

Suporter: Acum este petrecerea! 

Şi suporterii români au avut câte o echipă favorită. 

Suporter român: Cu Elveţia am ţinut. 

Reporter: Eşti bucuros? 

Suporter român: Foarte bucuros, mi-am şi dorit să fie cu prelungiri. Au fost multe goluri, prelungiri, penalty-uri. 

Suporter: A fost un meci foarte intens, ambele echipe au jucat foarte bine, dar aşa e în fotbal şi cine a câştigat înseamnă că a jucat mai bine decât celălalt. 

Suporter francez: Am pierdut din cauza penalty-ului. 

Unii francezi au ieşit supăraţi de la meci, alţii bucuroşi. Şi s-au împrietenit rapid cu fanii echipei adverse. 

Fotbaliştii francezi au fost întâmpinaţi cu ropote de aplauze în faţa hotelului în care erau cazaţi, deşi au pierdut calificarea. 

În urma victoriei, zborul delegaţiei Elveţiei, de la Bucureşti spre Zurich, a fost anulat. Naţionala de fotbal a Elveţiei va zbura în această seară din Capitala României spre Sankt Petersburg, unde va avea loc meciul din sfertul de finală, împotriva Spaniei. Elveţia a eliminat Franţa în optimi de la EURO 2020, în cel de-al patrulea meci şi ultimul găzduit de Arena Naţională. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Euro 2020 » Show la Franța - Elveția, ultimul meci de la Euro găzduit de Arena Națională. Suporterii elvețieni au sărbătorit în aer liber: "Este noaptea vieţii mele"