Antena Meniu Search
x

1 decembrie la Observatorul Matinal

De Ziua României, Observator Antena 1 s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare! 

De Ziua României, Observator Antena 1 s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare! 

De la ora 6:00 la ora 8:00, Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru au fost primii știriști care le-au spus românilor "La mulți ani!" de ziua lor.

De la ora 7:00, Daniel Osmanovici şi Octavia Geamănu au făcut echipă şi ne-au prezentat, într-o transmisie în direct, extraordinara poveste a Danei, un cal prezent la peste 20 de parade de 1 decembrie.

Dana are 26 de ani, dar a participat deja la nenumărate misiuni de intervenţie, de la conflicte interetnice, la aigurarea ordinii publice la concertul lui Michael Jackson! 

După 20 de ani în slujba Jandarmeriei, este ultima paradă la care calul participă. După ce se va retrage din activitatea militară, Dana va lucra cu cei mici!

Tot Daniel Osmanovici şi Octavia Geamănu, de la ora 10.30, când are loc ediţia specială a Observatorului, vor face echipă în transimiunea live de la parada militară de 1 Decembrie. 

Până atunci, reporterul Observator Daniela Cărbunaru le-a urat românilor "La mulţi ani!" din Piaţa Arcul de Triumf, de unde a transmis live informaţii despre ultimele pregătiri pentru parada militară.

Tot la Observatorul Matinal, românii au putut afla de la reporterul Observator Sonia Simionov că la parada militară de 1 Decembrie vom avea parte de o premieră! Un show unic pregătit de cea mai zgomotoasă formaţie aviatică a Canadei.

Colega noastră, Andreea Gherasim ne-a povestit despre "Made in România", mesajul scris pe eticheta multor ţinute purtate pe covorul roşu de către vedetele internaţionale.

Responsabilă de acest lucru este românca Teodora Burz, cea care a reuşit, într-un timp foarte scurt, să îmbrace unele dintre cele mai pretenţioase staruri ale lumii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » 1 decembrie la Observatorul Matinal