Antena Meniu Search
x

Video 11 victime, între care un bebeluș de câteva luni, după ce două microbuze s-au ciocnit violent pe A1 Nădlac - Arad

Două microbuze s-au ciocnit violent, aseară, pe autostrada A1, între Nădlac şi Pecica. Unul dintre ele era plin cu pasageri. Accidentul a avut loc în jurul orei 22:00. Unul dintre microbuze ar fi circulat cu viteză şi l-ar fi acroşat din spate pe celălalt.

de Redactia Observator

la 27.06.2022, 08:19

Vezi și

În urma impactului, 11 persoane - printre care şi un bebeluş de câteva luni - au ajuns la spital, majoritatea fiind din judeţele Mureş, Harghita şi Bistriţa-Năsăud.

Traficul pe autostradă a fost blocat zeci de minute pe sensul pe care a avut loc teribilul accident, iar coloana de maşini s-a întins pe mai bine de un kilometru şi jumătate. 

Majoritatea răniților sunt din Mureș, Harghita și Bistrița-Năsăud

"Șoferul microbuzului accidentat este un bărbat de 49 de ani, din județul Brașov, iar cel care a condus al doilea microbuz este un bărbat de 28 de ani, din Arad.

În continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor, până la această oră nu s-au găsit toate actele de identitate. Maijoritatea persoanelor sunt din județele Mureș, Harghita, Bistrița-Năsăud. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre șoferi nu a consumat alcool", au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » 11 victime, între care un bebeluș de câteva luni, după ce două microbuze s-au ciocnit violent pe A1 Nădlac - Arad