Antena Meniu Search
x

Video "Măi, fraţilor, ăsta se întinde la noi, măi!" Incendiu de proporții în Cluj-Napoca. Flăcări uriașe au înghițit o hală din parcul industrial Tetarom

Incendiu de proporții, azi noapte, la o hală dintr-un parc industrial din Cluj-Napoca. Flăcările, care au cuprins o suprafață de aproximativ 1000 de metri pătraţi, ameninţau să se extindă şi alte imobile din apropiere, inclusiv o zonă în care erau parcate maşini de epocă. Zeci de pompieri au fost trimişi la intervenţie, unii chiar din Alba şi Sălaj. Paznicul a fost singura persoană care a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a tăiat uşor la degetele de la o mână. 

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 07:37

Vezi și

Alarma la 112 a fost dată în jurul orei 19.00.

A fost o adevărată mobilizare de forţe în parcul industrial Tetarom, mai ales că flăcările erau uriaşe şi cuprinseră aproape în totalitate hala de aproximativ 1000 mp. 

Incendiu de proporţii în Cluj-Napoca, maşini de epocă în pericol

Exista chiar riscul ca focul să se extindă şi la alte clădiri din zonă. 

Pe acelaşi subiect

Măi, fraţilor, ăsta se întinde la noi, măi!

Iniţial, la locul intervenţiei au ajuns cinci autospeciale de stins incendii și trei autoplatforme pentru intervenții și salvări de la înălţime. Însă, numărul echipajelor de pompieri a fost suplimentat, au venit şi două echipaje din Alba și unul din Sălaj. În total, peste 70 de pompieri au intervenit.

General de brigadă Ion Moldovan, şef ISU Cluj: În hala incendiată, din ce ne spune proprietarul, sunt trei compartimente. Într-unul dintre ele avem depozitate materiale şi câteva maşini de epocă. Iar în celelalte două este un atelier auto. Şi în cealaltă parte este un depozit de materiale lemnoase.

Paznicul halei a avut nevoie de îngrijiri medicale

Din fericire, n-au fost victime.

Doar paznicul s-a tăiat uşor la o mână şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Andrei Biris, ISU Cluj: În acest moment focarele incendiului au fost limitate, nu mai exte pericol de propagare, se lucrează pt lichidarea acestora.

Iincendiul ar fi pornit din zona depozitului de rumeguş care a făcut autoaprindere. Martorii spun că ieri au fost instalate panouri fotovoltaice pe clădire de către cei de la Electrica. Hala are autorizație ISU, are sprinklere, bazin cu rezervă de apă, iar marfa dinăuntru era asigurată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Măi, fraţilor, ăsta se întinde la noi, măi!" Incendiu de proporții în Cluj-Napoca. Flăcări uriașe au înghițit o hală din parcul industrial Tetarom