Antena Meniu Search
x

Video 160.000 de ţigarete găsite în maşina unui sucevean, la un control de rutină în Reşiţa. Captura impresionantă se ridică la 150.000 de lei

Captură impresionantă de ţigări de contrabandă a poliţiştilor din Reşiţa. Aproape opt mii de pachete de ţigări au fost descoperite în maşina condusă de un bărbat de 35 de ani.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 16.10.2023, 14:32

Vezi și

 Valoarea celor 160.000 de ţigarete trece de 150.000 de lei. Toată marfa era înghesuită în caroseria unei camionete înmatriculată în judeţul Suceava, dar care a fost oprită pentru un control de rutină la intrare în municipiul Reşiţa. La volan se afla un bărbat de 35 de ani care are multe explicaţii de dat. Toată marfa a fost confiscată, la fel şi vehiculul, iar pe numele şoferului a fost deschis dosar penal pentru contrabandă. 

Captura impresionantă de ţigarete 

La data de 14 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin, împreună cu polițiști de la Biroul Rutier și Biroul de Ordine Publică - Poliția Municipiului Reșița, au depistat pe D.N. 58, la intrare în municipiul Reșița, un autoturism, condus de un bărbat, de 35 de ani, din județul Suceava, în puntea căruia au fost descoperite aproape 8.000 de pachete de țigarete, de diferite mărci, fără timbru fiscal.

Cele 159.720 de țigarete, cu o valoare de aproximativ de 150.000 de lei, susceptibile a proveni din activități de contrabandă, au fost indisponibilizate de polițiști, în vederea confiscării.De asemenea, autoturismul folosit la comiterea faptei a fost ridicat, în vederea confiscării.

Polițiști au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs fapta. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În cuplu, preferaţi să puneţi banii la comun sau aveţi cheltuieli separate?

Observator » Evenimente » 160.000 de ţigarete găsite în maşina unui sucevean, la un control de rutină în Reşiţa. Captura impresionantă se ridică la 150.000 de lei