Antena Meniu Search
x

Peste 200 de călători dintr-un tren spre Capitală, rămaşi în câmp la Olt! Cârligul dintre locomotivă şi vagoane s-a rupt, iar mecanicul şi-a continuat drumul (VIDEO)

Din fericire acest incident nu a avut consecinţe grave, niciunul dintre cei peste 200 de pasageri nu a fost rănit. Oamenii circulau cu trenul Inter Regio de la Timişoara spre Bucureşti când, la un moment dat, s-a auzit o ruptură metalică, spun martorii.

Vezi și

Din fericire acest incident nu a avut consecinţe grave, niciunul dintre cei 240 de pasageri nu a fost rănit. Oamenii circulau cu trenul Inter Regio de la Timişoara spre Bucureşti când, la un moment dat, s-a auzit o ruptură metalică, spun martorii.

Locomotiva s-a desprins de vagoane, din cauza unui cârlig care s-a rupt. Imediat s-a declanşat frânarea automată a garniturii, iar mecanicul s-a îndepărtat cu locomotiva, tocmai pentru a evita un impact puternic.

Călătorii au rămas în câmp până ce trenul a fost din nou legat de locomotivă, în siguranţă, apoi şi-a continuat călătoria. InterRegio de la Timişoara era programat să ajungă în gara din Bucureşti la ora 8:22, dar în urma acestui incident a ajuns la 11:47.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Peste 200 de călători dintr-un tren spre Capitală, rămaşi în câmp la Olt! Cârligul dintre locomotivă şi vagoane s-a rupt, iar mecanicul şi-a continuat drumul (VIDEO)